Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αθλιότητα κακοποιών ακροαριστερών - αντιεξουσιαστών : Βανδάλισαν το μνημείο των νεκρών στη Marfin

 



Στόχος κακοποιών ακροαριστερών - αντιεξουσιαστών έγινε το μνημείο της Marfin, το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα ομάδα των γνωστών κακοποιών έγραψαν πάνω στο μνημείο με κόκκινη μπογιά και μαύρο μαρκαδόρο.

Το γεγονός αποκάλυψε η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου η οποία έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook:

.. σημερα (20/09) στη διάρκεια πορείας στο κέντρο κάποιοι- πού έχουν “κατοχυρώσει” τη θέση του “θύματος” σε όλες τις περιστάσεις και θέλουν να δηλώνουν “αλληλέγγυοι”- προκάλεσαν βανδαλισμό και κατέστρεψαν με σπρέι τη μαρμάρινη πλάκα το μνημείο των νεκρων της Marfin..

.. στη Σταδίου μπροστά από τις εγκαταστάσεις της άλλοτε τράπεζας #Marfin στήθηκε μνημείο για τους τέσσερις δολοφονημένουν υπαλλήλους (05/05 2010) μεταξύ των οποίων και το αγέννητο έμβρυο της 4μηνων εγκύου Αγγελικής #Παπαθανασοπούλου, και των συναδέλφων της Παρασκευής #Ζουλια και Νώντα #Τσακάλη..

..γι αυτούς τους νεκρούς δεν έγιναν πορείες και τα ονόματά τους είναι στη μνήμη της οικογένειας τους..

.. λιγες ημέρες από την εγκατάσταση άγνωστοι βανδάλισαν το μνημείο – καθως αφαίρεσαν (πάνω αριστερά) τη σφραγίδα της ΕλληνικήςΔημοκρατίας..

.. φασισμός είναι να επιβάλεις τη γνώμη σου με βια και αυτο κάνουν οι υπέρμαχοι της ελευθεριότητας…

app-facebook
Nantia Alexiou
10 ώρες πριν

.. σημερα (20/09) στη διάρκεια πορείας στο κέντρο κάποιοι- πού έχουν "κατοχυρώσει" τη θέση του "θύματος" σε όλες τις περιστάσεις και θέλουν να δηλώνουν "αλληλέγγυοι"- προκάλεσαν βανδαλισμό και κατέστρεψαν με σπρέι τη μαρμάρινη πλάκα το μνημείο των νεκρων της Marfin..
.. στη Σταδίου μπροστά από τις εγκαταστάσεις της άλλοτε τράπεζας #Marfin στήθηκε μνημείο για τους τέσσερις δολοφονημένουν υπαλλήλους (05/05 2010) μεταξύ των οποίων και το αγέννητο έμβρυο της 4μηνων εγκύου Αγγελι...

Mehr ansehen


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου