Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Fake news από το Κουτί της Πανδώρας ότι το 112 δεν έστειλε μήνυμα στην περιοχή της Καρδίτσας

 


Η αθλιότητα των Συριζαίων δεν έχει όρια, παρακαλάνε με κάθε τρόπο να γίνουν καταστροφές και να υπάρξουν νεκροί για να κάνουν αντιπολίτευση.

Διαβάζουμε στο omadaalithias.gr την νέα ξεφτίλα των Συριζαίων τύπου «Τους έπιασε στον «ύπνο» ο Ιανός - Νεκροί λόγω της κακοκαιρίας - Κανένα μήνυμα από το 112» και αυτή η αθλιότητα είναι το κεντρικό θέμα στο «Κουτί της Πανδώρας» από εχθές το μεσημέρι. 

Σύμφωνα με δήθεν πληροφορίες του site, υπήρχαν καταγγελίες ότι το 112 δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα να μην ενημερωθούν οι κάτοικοι στην Καρδίτσα για το πέρασμα του Μεσογειακού κυκλώνα.


Ωστόσο άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, διέψευσε τις παραπάνω πληροφορίες αναρτώντας screenshots που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.

Έγραψε χαρακτηρικά «Εάν κάνατε μια απλή έρευνα θα μαθαίνατε πως φυσικά και στείλαμε 112 στην περιοχή της Καρδίτσας! Παρακολουθούμε το φαινόμενο με μεγάλη προσοχή και όλη η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε απόλυτη εγρήγορση. Καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τα ψέματα σε τόσο σοβαρά θέματα.»

Εάν κάνατε μια απλή έρευνα θα μαθαίνατε πως φυσικά και στείλαμε 112 στην περιοχή της Καρδίτσας! Παρακολουθούμε το φαινόμενο με μεγάλη προσοχή και όλη η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε απόλυτη εγρήγορση. Καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τα ψέματα σε τόσο σοβαρά θέματα.
Image
Image
Image


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου