Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Κακοποιός που είναι στη φυλακή πούλησε το σπίτι του στην Καλλιθέα σε ΑΜΕΑ εξαπατώντας τον!


Γνωστός στην ασφάλεια και την εισαγγελία εφετών ο κακοποιός Ν.Χ., ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή με κάθειρξη 25 χρόνια, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκβίαση, και το κορυφαίο επειδή πλαστογράφησε και σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να εξαφανιστεί που έχει αφήσει εποχή σε όλες τις εισαγγελίες της χώρας.

Ο κακοποιός Ν.Χ. αντί να σωφρονιστεί συνεχίζει να κάνει απάτες ακόμα και μέσα απο την φυλακή παραχωρώντας παράνομα διαμέρισμα που έχει πουλήσει.

Θύματα του γνωστοί δημότες της Καλλιθέας και ο ένας μάλιστα πρώην αντιδήμαρχος, με τον κακοποιό πριν μπει στην φυλακή να τους προσεγγίζει να εξαπατά τον γιο του πρώην αντιδημάρχου που είναι ΑΜΕΑ, ώστε να του πουλήσει ένα διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Η πώληση του διαμερίσματος του κακοποιού και η πλήρη εξόφληση του διαμερίσματος από τον αγοραστή έγινε το 2008 νόμιμα παρουσία συμβολαιογράφου. Το διαμέρισμα κλείστηκε από τον νέο αγοραστή και απελευθερώθηκε μέχρι να αποφασίσει ο νέος αγοραστής την τύχη του.

Και ενώ ήταν έτοιμος μετά από χρόνια ο αγοραστής να αξιοποιήσει το διαμέρισμα που αγόρασε, πήγε εχθές Τρίτη 01/09/2020 το πρωί με κλειδαρά να αλλάξει κλειδαριές και να μπει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το ακίνητο και τι χρειάζεται, αυτό που αντίκρισε τον τρόμαξε.

Με έκπληξη ο αγοραστής, ο μπαμπάς του αγοραστή, και η μητέρα του αγοραστή την ώρα που άνοιγαν το διαμέρισμα βρήκαν μέσα μια γυναίκα που στην αρχή για να κρύψει τα στοιχεία της δήλωσε ψευδώς ότι είναι από την Γερμανία και μένει εκεί, αλλά μόλις την αναγνώρισαν οι νέοι ιδιοκτήτες δήλωσε ότι είναι η πρώην γυναίκα του κακοποιού Ν.Χ. και διέμενε παράνομα στο διαμέρισμα.

Μόλις αναγνώρισαν την Ε.Δ. αναγκάστηκε να πει ότι ο κακοποιός πρώην άντρας της που βρίσκεται για πολλά χρόνια στην φυλακή, έχει παραχωρήσει το διαμέρισμα στην κόρη του που ζει στην Γερμανία ώστε όταν έρχεται να μένει όποτε θέλει.

Με λίγα λόγια ο κακοποιός Ν.Χ. παραχώρησε το διαμέρισμα άλλου στην κόρη του να μένει!!

Η έκπληξη ήταν διπλή γιατί οι νέοι ιδιοκτήτες ζήτησαν από την πρώην σύζυγο του κακοποιού και συνεργό του σε πολλά εγκλήματα που έχει κάνει ο κακοποιός, να αδειάσει άμεσα το διαμέρισμα γιατί το έχουν πουλήσει και εκείνη αρνήθηκε να το εγκαταλείψει.

Φυσικά οι νέοι ιδιοκτήτες πήγαν στον Α.Τ. Καλλιθέας, έκαναν μήνυση πήγε αστυνομικός να της δώσει προθεσμία να αφήσει το διαμέρισμα η Ε.Δ., και η πρώην σύζυγος του κακοποιού είχε εξαφανιστεί, κρυβόταν και δεν άνοιγε την πόρτα και τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη και η ασφάλεια της Καλλιθέας.

Σημειωτέον η πρώην σύζυγος του κακοποιού έχει καταδικαστεί πολλές φορές για απάτη, για συνέργεια σε εκβίαση, καθώς και για άλλες ενέργειες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του κακοποιού Ν.Χ. πρώην άντρα της και μόλις ανακαλύφθηκε η νέα απάτη έτρεξε να εξαφανιστεί γιατί έχει ποινές με αναστολή.

Όπως ενημερωθήκαμε από την ασφάλεια της Καλλιθέας ο κακοποιός Ν.Χ. μόλις πούλησε το διαμέρισμα του με σχέδιο για να μην το διεκδικήσουν θύματα του ως αποζημίωση μετά από αγωγές που είχαν καταθέσει σε βάρος του, και μετά από χρόνια πλαστογράφησε γραμμάτια και ζητούσε το διαμέρισμα πίσω δήθεν ότι του χρωστάει ο νόμιμος ιδιοκτήτης, αλλά χωρίς να το διεκδικήσει νομίζοντας έτσι ότι το έχει εξασφαλίσει από τις αποζημιώσεις και θα το πάρει πίσω από τον νέο ιδιοκτήτη.

Βίος και πολιτεία ο κακοποιός Ν.Χ. και θα δοθεί συνέχεια στα δικαστήρια.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου