Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Τρεις υπουργοί σε καραντίνα

 


Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης σε προληπτική καραντίνα.

Μετά τους Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκο Παπαθανάση, σε κατ οίκον απομόνωση τέθηκε και ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης καθώς και αυτός ήρθε σε επαφή με κρούσμα κοροναϊού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Πλακιωτάκης : «ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός».

Νωρίτερα και λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανασης, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό.

Έτσι, ακολουθώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, αμφότεροι, αντί να φύγουν για Θεσσαλονίκη, μπήκαν  σε καραντίνα έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον πρωθυπουργό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου