Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ακόμα να ζητήσουν συγνώμη Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ για το ότι έφτιαξαν το κολαστήριο της Μόρια για τις ΜΚΟ των συντρόφων

 


Η Μόρια είναι το έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ, που άφησε να εξελιχθεί η Ε.Ε. και η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κολαστήριο που έστησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ώστε να γίνει μαγαζάκι των συντρόφων που έχουν ΜΚΟ.

Το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση που εντοπιστούν κρούσματα covid 19 μέσα στο στρατόπεδο κολαστήριο της Μόριας. Ο φόβος, η οργή, η πείνα, η ανέχεια και η αγωνιά των χιλιάδων έγκλειστων της Μόρια σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον μόνιμο αποκλεισμό τους έφερε αυτά τα αποτελέσματα. 

Η αριστερά διαχρονικά έχει κάνει μεγάλα εγκλήματα στην χώρα, αλλά με το μεταναστευτικό απέδειξε ότι είναι αδίστακτη ακόμα και σήμερα όσα χρόνια και να περάσουν.

Το μαγαζάκι του ΣΥΡΙΖΑ, αργά ή γρήγορα θα καταστρέφονταν, κάτω από το βάρος της εγκληματικής πολιτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα είναι να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι λαθρομετανάστες και οι ΜΚΟ που έδωσαν εντολή για να καούν όλα.

Η πλειοψηφία αυτών που ζούσαν στο κολαστήριο ΣΥΡΙΖΑ στην Μόρια δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες.

Οι ευθύνες είναι πολλές και αγγίζουν και την κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιατί άφησε να λειτουργεί το κολαστήριο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα, ενώ ήξερε ότι ήταν μια υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Το μεγαλύτερο θράσος και η κοροϊδία των ακροαριστερών στον ελληνικό λαό ,είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για να εκμεταλλευτεί το έγκλημα που ο ίδιος έστησε, έστειλε τον Τζανακόπουλο με κλιμάκιο στο νησί της Λέσβου και δεν τους έχουν ακόμα πετάξει στην θάλασσα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου