Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Οργή για το τηλεσκουπίδι Big Brother και το σχόλιο για βιασμό! Ηχηρή παρέμβαση Πέτσα

 


Ήταν σίγουρο ότι το τηλεσκουπίδι που λέγεται Big Brother θα προκαλούσε την κοινωνία.

Καθημερινά οι παίκτες του παρακμιακού reality δίνουν ρέστα με την χυδαιότητα, και το σχόλιο του παίκτη που προκάλεσε δεν είναι το μοναδικό.

Η πρώτη αντίδραση του ΣΚΑΙ ήταν να κόψει το live streaming και η δεύτερη να διώξει τον παίκτη.

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό», αυτό είπε ο χυδαίος παίκτης Αντώνης Αλεξανδρίδης σε άλλους δυο συμπαίκτες του στο Big Brother του ΣΚΑΙ σε live streaming. 

Ήταν τέτοια η οργή του κόσμου που παρακολουθεί το τηλεσκουπίδι που προκάλεσε την παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Με tweet του αργά το βράδυ της Κυριακής (06.09.2020) ο Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για “περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό” που “παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη” και για το οποίο “έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ”.



Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης αποκαλύπτει πως επικοινώνησε με τον ΣΚΑΙ και ουσιαστικά του ζήτησε να αντιδράσει! 

Η παραγωγή της παρακμής είχε καλέσει τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας για να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε, δίνοντάς του το δικαίωμα της απολογίας. Αρχικά λεγόταν πως δεν υπήρχε περίπτωση να τεθεί θέμα αποβολής του 31χρονου Κρητικού αλλά ίσως η κυβερνητική παρέμβαση να έπαιξε το ρόλο της στην τελική απόφαση: ο παίκτης εκδιώχθηκε από το σπίτι του Big Brother… 

Η διοίκηση της Rigas Furniture ανακοίνωσε ότι μετά το περιστατικό με τις θλιβερές αναφορές για βιασμούς αποσύρει τη χορηγία της για το παιχνίδι! 

Η ανακοίνωση της εταιρίας

«Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης».  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου