Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ο λαϊκιστής Τσίπρας του 2012- Δεν έχει βάλει μυαλό - Είναι τελειωμένος και βγάζει κραυγές απόγνωσης

 


Συνεχίζει να λαϊκίζει ο επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας, και ποντάρει σε οτιδήποτε κακό συμβεί στην Ελλάδα μήπως και μπορέσει να εξαπατήσει εμφανιζόμενος ως σωτήρας, όσα περισσότερα θύματα μπορέσει.

Ο ίδιος Τσίπρας όπως το 2012 είπε στη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής : «Δεν είμαι, και δεν θέλω να είμαι, μάντης κακών, αλλά οφείλω να προειδοποιήσω: κάθε μέρα που περνάει, η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη κατεδαφίζει αντί να χτίζει. Καταστρέφει αντί να δημιουργεί. Αν και εξελέγη με υπόσχεση ισχυρή ανάπτυξη, μας οδηγεί με γρήγορα βήματα σε καθεστώς ισχυρής υπανάπτυξης. Στη μεγαλύτερη ύφεση που έχει συναντήσει η χώρα, μεγαλύτερη και από αυτή των πιο σκληρών Μνημονίων. Και τώρα μάλιστα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις συνθήκες που δημιούργησε με τις συνταγές των πιο σκληρών Μνημονίων», είπε χθες ο κ. Τσίπρας και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «μας γυρίζει με ταχύτητα πίσω στα δύσκολα χρόνια του ’10-’15 και στο καθεστώς των πολιτικών του ΔΝΤ, από το οποίο με τόσες θυσίες και κόπους καταφέραμε η χώρα μας να απαλλαγεί».

O Τσίπρας, έχοντας το δικό του παράδειγμα και νομίζοντας ότι είναι όλοι σας τον ίδιο και το κόμμα του, έκανε λόγο για καταστροφικό συνδυασμό ιδεοληψίας, υποταγής σε μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, και ανικανότητας. Και είχε το θράσος να πει αντί να προβληματιστεί ότι οι δημοσκοπήσεις και τα νούμερα είναι στημένα για να διαστρεβλωσουν την πραγματικότητα και την απόσειση ευθυνών.

Έφτασε στο σημείο με θράσος ο Τσίπρας να υποστηρίξει ότι «η Ελλάδα ζει τη στιγμή αυτή μια κατάσταση που μόνο ομαλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ζωτικές λειτουργίες του δημοκρατικού πολιτεύματος, όπως ο ρόλος του Τύπου, αλλά και της Δικαιοσύνης, φαλκιδεύονται βάναυσα. Ο δημοκρατικός έλεγχος ασκείται με τεράστιες δυσκολίες, σε καθεστώς απόκρυψης και διαστρέβλωσης όσων δεν συμφέρουν στην κυβέρνηση. Και σε καθεστώς συστηματικής συκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβερνητικής του θητείας, και φυσικά της αντιπολιτευτικής του τακτικής». Αυτό είπε ο διεφθαρμένος και διαπλεκόμενος Αλέξης Τσίπρας, που προσπάθησε να εδραιώσει ακροαριστερό καθεστώς στην Ελλάδα, ελέγχοντας, τον τύπο και την δικαιοσύνη, για να στήσει δίκες και για φιμώσει την αλήθεια που έβγαινε για τα αίσχη της κυβέρνησης του.

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε για ακόμα μία φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα για να διατηρήσει τις εσωκομματικές ισορροπίες, και το χειρότερο είναι ότι τον χειροκροτούσαν από κάτω αντί να προβληματίζονται για επόμενη ημέρα. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου