Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Κτήνη επικίνδυνα για την κοινωνία βασάνισαν μέχρι θανάτου μικρά σκυλιά στα Χανιά



Δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένα ανθρωπόμορφα κτήνη που ζουν στην Κρήτη και είναι επικίνδυνα για την κοινωνία, δείχνουν άσχημη εικόνα για το νησί και τους ανθρώπους του.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες για δύο μικρά σκυλιά που βασανίστηκαν μέχρι θανάτου, στα Χανιά από επικίνδυνα για την ασφάλεια των πολιτών ανθρωπόμορφα κτήνη.

Ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων» αναφέρει ότι «έφυγε η κηδεμόνας λίγες ημέρες από την κατοικία της, εμπιστευόμενη τους δυο σκύλους της σε κοντινό της πρόσωπο. Οι σκύλοι εξαφανίστηκαν και μετά από πέντε μέρες αδιάκοπης αναζήτησης, βρέθηκαν κρεμασμένοι και κατακρεουργημένοι στα Κεραμειά Χανίων».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται: «Ας αποδείξει η Ελληνική Αστυνομία ότι δεν επικρατεί άλλος νόμος εκεί πάνω, διενεργώντας ενδελεχή έρευνα και συλλαμβάνοντας τον δράστη, ο οποίος προφανώς κάνει “προθέρμανση” για τα βιαιότερα εγκλήματα που θα ακολουθήσουν. Δεν είμαστε μάντεις κακών, η επιστήμη το βεβαιώνει, το ζήσαμε και πέρσι στα Αφράτα, όπου τα στόματα άνοιξαν μετά το φρικτό έγκλημα..

Ως σύλλογος προστασίας των ζώων εκπέμπουμε SOS, η βία στον τόπο μας εντείνεται, γίνεται όλο και σκληρότερη…».

Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection
12 ώρες πριν

Οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουμε την #βία που ανυπεράσπιστα, άκακα πλάσματα βιώνουν μέχρι θανάτου στην #Ελλάδα. Έφυγε η κηδεμόνας λίγες ημέρες από την κατοικία της, εμπιστευόμενη τους δυο σκύλους της σε κοντινό της πρόσωπο. Οι #σκύλοι εξαφανίστηκαν και μετά από πέντε μέρες αδιάκοπης αναζήτησης, βρέθηκαν κρεμασμένοι και κατακρεουργημένοι στα #Κεραμειά #Χανίων. Ας αποδείξει η #Ελληνική_Αστυνομία ότι δεν επικρατεί άλλος νόμος εκεί πάνω, διενεργώντας ενδελεχή έρευνα και ...

Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που στέκονται, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου