Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Συνεχίζουν οι επικίνδυνα ηλίθιοι να αμφισβητούν την πανδημία και να διαδηλώνουν προκαλώντας!!

 



Η ηλιθιότητα είναι ενοχλητική, όταν όμως επηρεάζει ανθρώπινες ζωές είναι επικίνδυνη και πρέπει να παρθούν διεθνώς μέτρα κατά των coronaidiots.

Η πανδημία της Covid-19 έχει προκαλέσει τον θάνατο σε τουλάχιστον 838.271 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από τότε που εμφανίστηκε ο ιός στα τέλη Δεκεμβρίου και έχουν διαγνωστεί με τον ιό σχεδόν 24,8 εκατομμύρια κρούσματα.

Οι επικίνδυνοι αντιεμβολιαστές, συνωμοσιολόγοι και γενικά πολέμιοι της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού κατέβηκαν κατά χιλιάδες στους δρόμους σήμερα σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης.

Η μεγαλύτερη διαδήλωση στο Βερολίνο διαλύθηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξή της από την αστυνομία λόγω έλλειψης σεβασμού στην τήρηση της απόστασης μεταξύ των διαδηλωτών.

«Ο κορονοϊός είναι ένα μεγάλο ψέμα», δήλωσε προκλητικά ένας επικίνδυνος 50χρονος διαδηλωτής στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο N24.

Στο Λονδίνο, χιλιάδες διαδηλωτές που ζητούσαν «το τέλος της ιατρικής τυραννίας» συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Στο Παρίσι, μόλις 200 έως 300 άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν για την υποχρεωτική χρήση μάσκας

Οι υποστηρικτές του έχουν εξεγερθεί κατά της "δικτατορίας" των μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, τα οποία θεωρούν ότι καταπατούν τις ελευθερίες τους. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου