Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Βίντεο με την αιματηρή συμπλοκή των Γάλλων τουριστών στη Χερσόνησο της Κρήτης



Την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών Γάλλων στη Χερσόνησο της Κρήτης με ένα σοβαρά τραυματία κατέγραψαν περαστικοί σε βίντεο ντοκουμέντο.

10 νεαροί Γάλλοι ηλικίας 18 – 30 ετών πιάστηκαν στα χέρια στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου όπου έκαναν τις διακοπές τους. Πάνω στη συμπλοκή ένας Γάλλος κάρφωσε ένα συμπατριώτη του στα πλευρά με σπασμένο μπουκάλι.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου έφεραν τα πάνω κάτω για να ξετρυπώσουν τον 24χρονο δράστη, κανένας όμως δεν ταίριαζε στην περιγραφή του ατόμου που χτύπησε το θύμα με το σπασμένο μπουκάλι.

Ο δράστης ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες. Κανείς όμως δεν έμοιαζε στον μακρυμάλλη με τα μούσια που εικονίζεται να χτυπά το θύμα με το μπουκάλι.

οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου ξεκίνησαν από την αρχή, εξετάζοντας έναν έναν τους κατηγορουμένους, και τα δωμάτιά τους. Ο δράστης έκοψε τα μαλλιά του και ξυρίστηκε ώστε να μην μπορεί να τον συνδέσει κανείς με το αιματηρό επεισόδιο.

Στο δωμάτιο του βρέθηκε και η απάντηση αφού ο δράστης είχε μηχανή κουρέματος στο δωμάτιο του την οποία είχε χρησιμοποιήσει.

Η δίκη του δράστηνθα γίνει από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στις 24 Αυγούστου. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου