Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Τι περίμεναν να βρουν στο σπίτι της Τουλουπάκη; Έγγραφα ενοχοποιούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

 

Σίγουρα η κ. Τουλουπάκη δεν θα είχε απόρρητα ενοχοποιητικά έγγραφα σπίτι της και αυτή η καταγγελία διάρρηξης μόνο απορίες και ερωτηματικά προκαλεί. Ερωτηματικά προκαλεί και το γιατί η κυρία εισαγγελέας είχε το προσωπικό φορητό υπολογιστή της στο σπίτι και όχι μαζί της όπως κάνουν όλοι;

Υπενθυμίζεται πως βάσει νόμου δεν επιτρέπεται σε εισαγγελείς και άλλους δικαστικούς λειτουργούς να έχουν στα σπίτια τους επίσημα έγγραφα ή δικογραφίες, και έτσι μόνο κάποιος που ξέρει θα μπορούσε να παραβιάσει τον προσωπικό χώρο της εισαγγελέως εάν και εφόσον έγινε η παραβίαση.

Προς έρευνα παραμένει και τι πήραν τελικά από το σπίτι, πέραν του φορητού υπολογιστή της εισαγγελέα, εκτιμώντας προφανώς πως εκεί μπορεί να υπάρχουν σημαντικά υπηρεσιακά έγγραφα, ή ακόμα και στοιχεία που συλλέγει πλέον η ίδια προκειμένου να αντικρούσει  τις κατηγορίες που τις προσάπτονται για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis, όπου κατηγορείται για έξι αδικήματα εκ τον οποίο το ένα είναι κακούργημα.

Η κυρία εισαγγελέας σίγουρα έχει έγγραφα αλληλογραφίας με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά με την ηγεσία του υπουργείου δικαιοσύνης που θα παρουσίαζε στην απολογία της για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το θέμα είναι ποιόν συνέφερε να εξαφανιστούν ενοχοποιητικά στοιχεία που θα αποκάλυπταν και άλλα αίσχη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ;

Η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς απουσίαζε σε διακοπές στο πατρικό της στα Χανιά και επέστρεψε τελικά χθες το βράδυ στην Αθήνα αφού ταξίδευε όλη τη μέρα. Ενημερώθηκε από τη γυναίκα που καθαρίζει το σπίτι της πως ο χώρος είχε παραβιαστεί. Η κλειδαριά σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν σπασμένη και από το χώρο δεν έλλειπαν αντικείμενα.


Αντίθετα ήταν διάσπαρτα στο χώρο τα έγγραφά της και το γραφείο της ήταν ανάστατο, όπως και τα ντουλάπια της βιβλιοθήκης. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν λείπουν σημαντικά έγγραφα που κατείχε ή ακόμα και σκληροί δίσκοι.

Η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μην ξεχνάμε ότι το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειώσει ολοκληρωτικά!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου