Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποχώρησε από την παρουσίαση συναυλίας που θα συμμετέχει και ο Λεωνίδας Μπαλάφας

 



Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαλάφα με την οποία γνωστοποίησε πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον έδιωξε από το Samano Festival, εξαιτίας της πολυσυζητημένης του ανάρτησης, με την οποία τάχθηκε κατά της χρήσης μάσκας ως μέτρο πρόληψης για τον κορονοιό, δήλωσε αντίθετος με το εμβόλιο που θα φτάσει στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς το «εμβόλιο του Gates», ενώ αναφέρθηκε και στο… 5G.

Ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε δίστασε να απαντήσει με έμμεσο τρόπο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά από όλο αυτό το σκηνικό, ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef ενημέρωσε ότι δεν θα παρουσιάσει την «Συναυλία των 11», επικαλούμενος προσωπικούς του λόγους.

Χαρακτηριστικό είναι πως στη “συναυλία των 11” νέων τραγουδοποιών, ερμηνευτών και μουσικών, τη Δευτέρα στην Τεχνόπολη, θα συμμετέχει και ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

«Πριν 2 μέρες, ο αγαπητός σε όλους και φίλος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που επρόκειτο να παρουσιάσει την "Συναυλία των 11", μας ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει εν τέλει να συμμετέχει, για προσωπικούς του λόγους.

Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση, η ΡόΔα Productions δημιουργήθηκε μέσα στο πιο δύσκολο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών για τον κόσμο της τέχνης, με όραμα και στόχο να ενώσει και να φέρει κοντά, μουσικούς και κοινό. Κι αυτή παραμένει η θέση μας... Σας περιμένουμε όλες και όλους (με τη μάσκα σας) το βράδυ της Δευτέρας, 31/8, για να γιορτάσουμε, μαζί με τους καλεσμένους μας και τους μουσικούς που πλαισιώνουν τους 'Εντεκα νέους τραγουδοποιούς, τη μουσική και το τέλος του Αυγούστου. Με πάθος για τη μουσική και με ασφάλεια. Να είστε όλοι εκεί!

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου μια εκλεκτή παρέα νέων τραγουδοποιών, ερμηνευτών και μουσικών, ενώνουν δυνάμεις και παρουσιάζουν, με πάθος και δύναμη, τη δουλειά τους και το ταλέντο τους, για πρώτη φορά σε μια συναυλία αυτού του μεγέθους, στην καρδιά της πόλης.

Ξορκίζοντας το φόβο και την κρίση που άφησε πίσω του το διάστημα του lockdown, οι 11 νέοι καλλιτέχνες, και οι μουσικοί που τους συνοδεύουν, αξιοποιούν τη φιλοξενία και τις ιδανικές συνθήκες της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού. 'Εχοντας ήδη οι περισσότεροι προσωπική δισκογραφία, συμμετοχές και πλήθος συναυλιών στο ενεργητικό τους,  μας καλούν σε μια μοναδική συναυλία, γεμάτη κέφι και ζωντάνια, λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού και με σύνθημά τους τη δημιουργία και τη δράση, κόντρα στους δύσκολους καιρούς. Να είστε όλοι εκεί!».


Πηγή




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου