Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ο δικτάτορας σε απομόνωση και παρά τα χαστούκια νομίζει ότι : Οι Ελληνες δεν έχουν το κουράγιο να μας αντιμετωπίσουν

 


Σε απόλυτο πανικό έχοντας χάσει κατά κράτος από τους χειρισμούς της Ελλάδας ο δικτάτορας έκανε σήμερα Τετάρτη νέες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, με χαρακτήρα ξεκάθαρων απειλών.

Kλιμακώνοντας την ένταση ο Τούρκος δικτάτορας σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Αν η Ελλάδα θέλει να πληρώσει το τίμημα, ας έρθει να μας αντιμετωπίσει. Αν δεν έχουν το θάρρος να το πράξουν, θα πρέπει να μείνουν μακριά από τον δρόμο μας».

Συνέχισε, χαρακτηρίζοντας προκλητικά τη χώρα μας «ανάξια απέναντι στη βυζαντινή κληρονομιά», ενώ πρόσθεσε ότι η Αθήνα «αρνείται να πάρει μαθήματα από την ιστορία και δρα ως ψεύτικος τραμπούκος στη Μεσόγειο».

«Η Τουρκία θα πάρει όσα δικαιούται στην Ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα, δεν θα κάνουμε καμία υποχώρηση. Καλούμε τους συνομιλητές μας να μείνουν μακριά από λάθη που θα τους προκαλέσουν καταστροφή. Δεν θα συμβιβαστούμε σε αυτά που είναι δικά μας... Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο», συμπλήρωσε. 

Αυτό που δεν έχει καταλάβει είναι ότι δεν τον φοβάται κανένας και όσο προκαλεί τόσο χειρότερα για τον ίδιο και την χώρα του γίνονται τα πράγματα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου