Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων έκρυψε τρία κινητά στον πρωκτό του ξεχνώντας ότι δεν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα περάσει χωρίς έλεγχο




Μέσα στον πρωκτό του έκρυψε τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία προσπάθησε να περάσει στις φυλακές Τρικάλων ένας κρατούμενος.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TV10.gr πρόκειται για έναν 34χρονο, που κρατείται στις Φυλακές της Μπαλκούρας για κλοπές και επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής 2/8 από την πενθήμερη άδειά του.

Ο κρατούμενος δεν υπολόγισε τον εξονυχιστικό έλεγχο που υποβάλλονται οι κρατούμενοι πριν μπουν στη φυλακή, νομίζοντας ότι κυβερνά ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ που οι φυλακές ήταν μπάχαλο, και για κακή του τύχη ο ανιχνευτής μετάλλων που λειτουργεί κανονικά πλέον και όχι επιλεκτικά  «χτύπησε» και τον μαρτύρησε.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατάλαβαν τι συμβαίνει και αμέσως διαπίστωσαν πως ο 34χρονος έκρυβε στον πρωκτό του τρία κινητά τηλέφωνα αλλά επίσης και τέσσερις κάρτες sim.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ πριν του δώσουν καθαρτικό… παρέδωσε τα κινητά από μόνος του και παραμένει νοσηλευόμενος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κρύβει και κάτι άλλο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου