Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Γελάει ο κόσμος! Μπουζούκια με ντάλα ήλιο και θερμομέτρηση από ακατάλληλους πορτιέρηδες



Αν και όλα έγιναν με τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας, γελάει ο κόσμος με το ωράριο λειτουργίας που έστησε σε ουρές μέσα στον ήλιο κόσμο για να παρακολουθήσει τον Βέρτη να τραγουδάει.


Σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής.

Το φάουλ που σημειώνουμε είναι ότι η θερμομέτρηση έγινε από πιτσιρικάδες, που έκαναν τους πορτιέρηδες και δεν θεωρούνται και οι καταλληλότεροι να κρίνουν την κατάσταση του καθενός.


Οι πελάτες μπαίνουν ένας – ένας, τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους του καταστήματος. Να σημειωθεί πώς, η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται σήμερα 550 άτομα.

Το κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης τήρησε το νέο ωράριο και τροποποίησε τις ώρες λειτουργίας του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις επτά και μισή το απόγευμα και κλείνει στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου