Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ευθεία απειλή Τσαβούσογλου : : Αυτή τη φορά θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και δεν θα είναι ατύχημα




Προκλητικοί και επικίνδυνοι οι Τούρκοι δεν βάζουν μυαλό, προκαλούν και ζητάνε και τα ρέστα.

Ευθεία πολεμική απειλή κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε υπουργός εξωτερικών του δικτάτορα Ερντογάν Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό ομόλογο του, Χάικο Μάας που κοίταγε έκπληκτος.

Ο υπουργός του καθεστώτος είπε χαρακτηριστικά πως “αν κάνετε τα λάθος βήματα, αυτή τη φορά δεν θα έχουμε ατύχημα, αλλά θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί χωρίς να διστάσουμε”.

Είπε προκλητικά ο ΥΠΕΞ του καθεστώτος : “Είμαστε έτοιμοι για διάλογο όμως μην μας φέρνεται ελληνικούς όρους και προϋποθέσεις, με αυτούς του όρους δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο”.

Επιτέθηκε και στον, Νίκο Δένδια, και με θράσος είπε “ότι με αυτές τις δηλώσεις που έκανε έδειξε το επίπεδό του” και κατηγόρησε την Ελλάδα ότι “παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο στην Ανατολική Μεσόγειο”.

Λέγοντας ψέματα για να εξαπατήσει την Γερμανία και όσους ακούν, μίλησε για μειονότητα της Θράκης και είπε ότι η Ελλάδα προωθεί πρόσφυγες και μετανάστες στην Τουρκία και χαρακτήρισε για ακόμα μία φορά την Ελλάδα και την Κύπρο “κακομαθημένες χώρες από την ΕΕ”.

Ο καθεστωτικός υπουργός Τσαβούσογλου συνέχισε με θράσος να την πει και στην Γερμανία : “δεν την έχουμε δει να ασκεί κριτική στην Ελλάδα. Περιμένουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι δίκαιος διαμεσολαβητής”.  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου