Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Ανευθυνότητα επικίνδυνου πολιτικού! Βελόπουλος : Είμαι εναντίον της μάσκας




Το να είσαι γραφικός και να μας κάνεις να γελάμε οκ, όταν δεν μας εκνευρίζεις λέγε ότι θέλεις ο κόσμος κρίνει! Όταν όμως τα πράγματα είναι σοβαρά και παίζονται ανθρώπινες ζωές καλύτερα να το βουλώνεις!!!

Η ανευθυνότητα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης είναι γεγονός και όταν δεν πουλάει τα χειρόγραφα του Ιησού, αλοιφή για τον Κορωνοιό και κηραλοιφές προς πάσα νόσο, προκαλεί και γίνεται επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια.

Ο Βελόπουλος λοιπόν ανεύθυνος και επικίνδυνος εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης σχετικά με τη χρήση μάσκας, λέγοντας πως «δεν προφυλάσσει».

«Εγώ προσωπικά είμαι εναντίον της μάσκας. Για ένα και μόνο λόγο: Αν μου έλεγαν 100% οι επιστήμονες ότι προφυλάσσει από τον κορωνοϊό τους Έλληνες, θα ήθελα να την επιβάλλουμε παντού. Δεν προφυλάσσει η μάσκα. Έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο, και θέλετε να τον κάνετε υποχείριο των όποιων γελοίων επιλογών σας» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας στον Focus FM, για να επιχειρηματολογήσει ώστε να μην φανεί η επικινδυνότητα του είπε «στην αρχή όταν δεν υπήρχαν μάσκες, ο Τσιόδρας μας έλεγε ότι είναι επικίνδυνες. Μόλις έκανε ο Νταβέλης το εργοστάσιο που βγάζει εκατομμύρια μάσκες και είναι δικός σας άνθρωπος, θέλετε να επιβάλλετε τις μάσκες!».

Αναφορικά με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για χορήγηση δωρεάν εμβολίου στους πολίτες, ο κ. Βελόπουλος διερωτήθηκε «τί εμβόλιο θα κάνετε στον Έλληνα, αφού δεν υπάρχει το εμβόλιο» αγνοώντας η μη μπορώντας με το μυαλό του να καταλάβει ότι το εμβόλιο της Οξφόρδης είναι σε τέστ και θα είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο.

Ερωτηθείς για τα ελληνοτουρκικά, έκανε λόγο χωρίς να έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, για μια «κυβέρνηση καθαρά υποτακτική και δουλική στη Γερμανία», με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού ΥΠΕΞ σε Ελλάδα και Τουρκία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου