Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Έχουν ξεφύγει οι Τούρκοι - Πορεία για «ανεξαρτησία» των Δωδεκανήσων ετοιμάζει ο Μπαχτσελί



Δεν είναι μόνο επικίνδυνοι οι Τούρκοι, είναι και τρελοί αφού προκαλούν διεκδικώντας ελληνικά εδάφη και νησιά χωρίς να ντρέπονται.

Φιέστα για την… «ανεξαρτησία» των Δωδεκανήσων, ετοιμάζει στις 9 Σεπτεμβρίου ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, νομίζοντας ότι με αθτό τον τρόπο θα διεκδικήσει τα νησιά της Ελλάδας.

Ο ακροδεξιός εθνικιστής αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων», σιγοντάροντας τον δικτάτορα Ερντογάν που στηρίζει άλλωστε, ανακοίνωσε πως το κόμμα του θα οργανώσει «πορεία αποφασιστικότητας για την απελευθέρωση και την ανεξαρτησία των Δωδεκανήσων από την Ελλάδα» στην πόλη της Σμύρνης και η οποία θα καταλήξει στο λιμάνι «Εκεί που πνίξαμε τους Έλληνες το 1922» όπως ανέφερε ο ίδιος προκλητικά λες και τον φοβήθηκε κανένας.

Η πορεία θα πραγματοποιηθεί από 12 επιτροπές του ακροδεξιού κόμματος, με 80 μέλη – εθνικιστές στη καθεμία, που θα παραπέμπει σε κάθε Ελληνικό νησί ξεχωριστά των Δωδεκανήσων.

Ο ακροδεξιός Τούρκος Μπαχτσελί είπε πως το θέμα των Δωδεκανήσων είναι «μία πληγή του τουρκικού έθνους που αιμορραγεί» και πως : «αυτά τα νησιά άδικα, ντροπιαστικά και παράνομα πάρθηκαν από την Τουρκία». Ο ίδιος ζήτησε να επανεξεταστεί το status των Δωδεκανήσων, λέγοντας πως θα κάνει το θέμα «σημαία» εντός και εκτός Τουρκίας νομίζοντας ότι θα τον πάρει κανένας στα σοβαρά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου