Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Η απόλυτη ξεφτίλα Τσίπρα σαν καλός αρχηγός της συμμορίας ταυτίστηκε με τον Νίκο Παππά


Με θράσος ο αρχηγός της συμμορίας ζήτησε από λους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψουν την εγκληματική δραστηριότητα του Νίκου Παππά και όλων των μελών της κόζα νόστρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές και ερευνάτε και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος εκτός απο την απάτη για τα εμπλεκόμενα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε εχθές σαν καλός αρχηγός της συμμορίας να παράσχει στον Νίκο Παππά πλήρη στήριξη, και με θράσος θέλοντας να παρασύρει και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  ζήτησε από τους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος  «να υψώσουμε συλλογικά ισχυρό ανάχωμα στις επιθέσεις του παλιού πολιτικού συστήματος, που στόχο δεν έχουν τα στελέχη, αλλά μέσω των στελεχών, το ίδιο το κόμμα, την ίδια τη παράταξη». Με λίγα λόγια δηλαδή να γίνου συνεργοί και να καλύψουν την εγκληματική δραστηριότητα των Τσίπρα - Παππά, και για τον λόγο αυτό χωρίς ίχνος ηθικής, ταύτισε τον Νίκο Παππά με το κόμμα.

Με λίγα λόγια ο θαρσύτατος Αλέξης Τσίπρας θέλει να εμπλακούν όλοι στις αποκαλύψεις, και να στηρίξουν το «μαγαζί» λες και έβγαζαν όλοι λεφτά από την εγκληματική δραστηριότητα και όχι «κάποιοι έβγαζαν λεφτά, πολλά λεφτά» όπως λέει ο Νίκος Παππάς στις ηχογραφημένες συνομιλίες.

Εδώ υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες και ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν την σήψη και την βρώμα που υπήρχε επί ΣΥΡΙΖΑ στο Μαξίμου, το οποίο είχαν μετατρέψει σε γιάφκα συμμορίας ακροαριστερών καθεστωτικών.


Το θράσος του ανήθικου Αλέξη Τσίπρα, να συγκαλέσει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του για να απαιτήσει συλλογική στήριξη προς τον Νίκο Παππά δείχνει ότι αδιαφορεί για το μέλλον της παράταξης. 

Μάλιστα είναι τόσο βλάκας ο Αλέξης Τσίπρας και τόσο ανήθικος που έφτασε όμως στο σημείο να κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για εξυπηρέτηση της ελίτ και επιχειρηματικών συμφερόντων την ώρα που οι πολίτες παρακολουθούν αποκαλύψεις όπου πρωταγωνιστούν υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να τίθενται «εγγυητές» σε συμφωνίες και συζητήσεις μεταξύ επιχειρηματιών, εκδοτών και άλλων.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δούν με σοβαρότητα το μέλλον της παράταξης τους και να μην παρασύρονται απο εάν ανήθικο και κατάπτυστο ακροαριστερό, γιατί η εντολή του Τσίπρα να σηκώσουν "παντιέρα ρόσα" καλώντας τους βουλευτές, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να κατέβουν στο πεζοδρόμιο για να καλύψουν τα μέλη της συμμορίας μόνο καλεί εικόνα δεν βγάζει προς τα έξω.

Το λογικό είναι να αφήσουν να αποκαλυφθούν όλες οι εγκληματικές δραστηριότητες του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά, να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, και να πάει το κόμμα παρακάτω καθαρό χωρίς επικίνδυνους ακροαριστερούς καθεστωτικούς.

Πάντως ότι ο Αλέξης Τσίπρας ποντάρει στους στην συσπείρωση των οπαδών του μετά από τέτοιες αποκαλύψεις μόνο για γέλια είναι όταν το ακούς, εάν εξαιρέσεις τους παραδοσιακούς οπαδούς του 3% δεν υπάρχουν άλλοι για να ακολουθήσουν.

Άλλωστε στην παρούσα φάση τον εξυπηρετεί το σκληρό ροκ γιατί στόχος του είναι η συσπείρωση. Και αυτή δύναται να επιτευχθεί μόνο με τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με όλους όσους κατέφυγαν σε αυτόν ο καθένας για τον δικό του λόγο που όμως δεν έχει σχέση με την ιδεολογία του χώρου.

Η κατάληξη είναι μία, το κέντρο μετά από αυτή την κατάντια φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες για τον Αλέξη Τσίπρας και την συμμορία του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου