Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Ο χυδαίος ζητάει αμνηστία για τα μέλη της συμμορίας του ώστε να στηρίξει τα εθνικά θέματα


Χειρότερος από μαφιόζο κακοποιό ο κυνικός, και χυδαίος Αλέξης Τσίπρας, για να προσφέρει συναίνεση για την κρίση με την Τουρκία απαίτησε να σταματήσει η δίωξη των συνεργατών του για την σκευωρία Novartis. 

Με λίγα λόγια ομολογεί ο κακοποιός αρχηγός της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ την ενοχή του και την ενοχή των μελών της συμμορίας του και έχει το θράσος να παζαρεύει σε εθνικά θέματα την απύση της ποινικής τους δίωξης.

Μεγαλύτερη ομολογία κακοποιού από αυτή δεν υπάρχει.

Δεν δίστασε ο ακροαριστερός χυδαίος Τσίπρας να παζαρέψει την υποστήριξη του πάνω σε ένα εθνικό θέμα που θέλει την συναίνεση όλων για το καλό της χώρας, με την παύση της ποινικής δίωξης κατά Παπαγγελόπουλου και των λοιπών συνωμοτών μελών της συμμορίας του.

Εκτός του ότι δεν έχει αίσθημα της εθνικής ευθύνης και έχει αποδειχθεί και όταν ξεπουλούσε εύκολα επί κυβέρνηση του, δεν αντιλαμβάνεται ο μαφιόζος ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με σοβαρό εθνικό θέμα. 

Πόσο λίγος και μικρόψυχος είναι ο Αλέξης Τσίπρας το έχουμε καταλάβει και το ξέρουμε, αλλά ότι η χυδαιότητα του μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο το μάθαμε και αυτό.

Σήμερα, ο Α. Τσίπρας θέτει πάνω απ΄όλα την προστασία του συνεργού του και εκτελεστικού του οργάνου Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και αυτό δείχνει ότι είναι βουτηγμένος σε ότι σκάνδαλο ακούγεται για τους συνεργάτες του. 

Η συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα δείχνει δυστυχώς πόσο επικίνδυνη είναι η αριστερά την οποία έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα, και πόσο επικίνδυνοι είναι οι ακροαριστεροί όταν κατά λάθος πάρουν την εξουσία σε μια χώρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου