Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ο Τσίπρας απαίτησε απο τα στελέχη του να βγούν στους δρόμους να προστατέψουν την συμμορία αλλά του τα χαλάει το νομοσχέδιο


Σε απόλυτη τρέλα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός της συμμορίας Αλέξης Τσίπρας,γιατί η κυβέρνηση πάει να του χαλάσει τα σχέδια. Το σχέδιο είναι να κατεβάσει μετά από απαίτηση του τα στελέχη στους δρόμους για να προστατέψουν αρχηγό και υπαρχηγό της συμμορίας του παρακράτους.

Η  κυβέρνηση τονίζει και σωστά πως «η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη η οποία δεν έχει κανένα πλαίσιο οργάνωσης του τρόπου με τον οποίο γίνονται διαδηλώσεις και συναθροίσεις στο δημόσιο χώρο. Μόνο τον Μάιο που επαναλειτούργησε η αγορά είχαμε 80 πορείες και συγκεντρώσεις, Πάνω από τρεις για κάθε εργάσιμη μέρα. Αυτό το πρόβλημα θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Την αυθαιρεσία των λίγων σε βάρος των πολλών».

Είναι τέτοιο το άγχος και η πρόκληση του ΣYΡΙΖΑ που θέλει να τα κάνει όλα μπάχαλο τον χειμώνα που καλεί σήμερα την Πέμπτη 9 Ιουλίου και ώρα 19:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος ενάντια «στο αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο» που τους χαλάει τα σχέδια..

Ακόμα ποιο προκλητική όπως πάντα άλλωστε είναι Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ που είναι και παράδειγμα πρός αποφυγή των νεολαίων, που τονίζει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε να γυρίσει τη χώρα πίσω στα χρόνια των μνημονίων, σημειώνοντας ότι το κοινωνικό καζάνι αρχίζει να βράζει, αναμένοντας ένα ιδιαίτερα θερμό φθινόπωρο.

«Η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια για να οχυρωθεί εκ των προτέρων για τις αντιδράσεις που θα πυροδοτήσει η νέα οικονομική κρίση αλλά και για να φιμώσει το ενεργά κύτταρα της κοινωνίας που επιμένουν στη διεκδίκηση των αυτονόητων, δηλαδή τη νέα γενιά, επιλέγει να προχωρήσει στη ψήφιση ενός νομοσχεδίου που οδηγεί στον περιορισμό και στον πλήρη έλεγχο των διαδηλώσεων από την αστυνομία», αναφέρει το κάλεσμά της η προκλητική Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Με λίγα λόγια το διεφθαρμένο με αποδείξεις κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει μία επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας προκειμένου να παραπληροφορήσει συγκεκριμένο ακροατήριο στην κοινωνία το οποίο και φανατίζεται με ζητήματα που άπτονται των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ειδικά τους συντρόφους κακοποιούς αντιεξουσιαστές. 

Πρόσφατο άρθρο του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νίκου Αλιβιζάτου στην Καθημερινή τονίζεται χαρακτηριστικά: «Είναι δικαιολογημένες οι έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης (σ.σ για το νομοσχέδιο); Με βάση τα κριτήρια που ισχύουν σήμερα για την άσκηση του δικαιώματος αυτού σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, πιστεύω πως όχι».

«Μην επιχειρούν οι πρωταγωνιστές και εκφραστές των παρακρατικών μεθοδεύσεων του πρόσφατου παρελθόντος, να αποδώσουν στους άλλους δικές τους νοσηρές αντιλήψεις. Δεν είναι εκφραστές, αλλά υπονομευτές των δημοκρατικών θεσμών» τονίζουν στην κυβέρνηση αλλά είναι τέτοια η ανάγκη αρχηγού και υπαρχηγού της συμμορίας των καθεστωτικών να προσπαθήσουν να τα κάνουν μπάχαλο που δεν ακούν και δεν θέλουν να ακούσουν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου