Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Άγρια καταδίωξη και σύλληψη δυο Ρομά εντός καταυλισμού από τη ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας




Το μεσημέρι της Παρασκευής 24/07 διερχόμενη η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας από τον κεντρικό δρόμο της Ελευσίνας Μάνδρας, τους σταμάτησαν δύο υπάλληλοι τεχνικής εταιρείας και τους ανέφεραν πως εκείνη την ώρα 2 άτομα Ρομά τους έκλεψαν την τσάντα μέσα από το φορτηγό και αποχώρησαν με ένα όχημα μάρκας Hyundai.

Η ομάδα ΔΙΑΣ άμεσα εντόπισε το όχημα και προσπάθησε να το ακινητοποιήσει και να το ελέγξει, αυτό όμως αυτό ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη με μεγάλες ταχύτητες, επικίνδυνους ελιγμούς και συνεχή παραβιάσεις των ερυθρών σηματοδοτών.

Το όχημα των Ρομά εν εισήλθε εντός καταυλισμού Ρομά που υπάρχει στη περιοχή της Μάνδρας και μόλις έφτασε σε αδιέξοδο οι δράστες το παράτησαν και τράπηκαν σε φυγή πεζοί, όμως  ακινητοποιήθηκαν από τους άντρες της ΔΙΑΣ.

Τα άτομα συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο τμήμα Ασφάλειάς της Μάνδρας καθώς και το όχημα το οποίο κατασχέθηκε, η τσάντα βρέθηκε αφού οι Ρομά την είχαν πετάξει στην διαδρομή και είχαν αφαιρέσει με όλα τα αντικείμενα εντός, τα οποία και παραδόθηκαν στους παθόντες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου