Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Η Μυρσίνη Λοΐζου με χυδαία ανάρτηση ξεφτιλίστηκε βγάζοντας "παιδόφιλο" τον Τομ Χάνκς…


Την Μυρσίνη Λοΐζου, την θυμάστε που ήθελε να την κατεβάσει υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας γιατί μόνο τέτοιες στελεχάρες μπορεί να έχει. Η κυρία αυτή κόπηκε όμως πριν οριστικοποιηθούν τα ψηφοδέλτια, όταν έγινε γνωστό ότι εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της εκλιπούσης μητέρας της το έχουν σύστημα οι Συριζαίοι (βλέπε Ακρίτα).

Προσέξτε δεν κόπηκε για τις προκλητικές χυδαίες αναρτήσεις της με αστυνόμους να καίγονται και το πάθος της για την τρομοκρατία μεταξύ άλλων, αλλά για το ότι εισέπραττε παράνομα την σύνταξη, και εάν δεν γινόταν θόρυβος δεν θα την έβγαζαν από τα ψυφοδέλτια γιατί η ηθική λείπει από τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα η Μυρσίνη Λοΐζου επειδή είχε καιρό να ξεφτιλιστεί θεώρησε καλό να σχολιάσει την φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τόμ Χάνκς και την σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο. Και ονειρεύτηκε- άγνωστο πώς- ότι ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι παιδόφιλος, ποιος της είπε τέτοια βλακεία την πίστεψε και το έγραψε ποιος ξέρει, αλλά επειδή κινείται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ η βλακεία είναι απύθμενη.

Εάν το έπαιρνε χαμπάρι ο ηθοποιός και η σύζυγος του που ξέρουν ελληνικά θα την είχαν ξεσκίσει στις μηνύσεις και τις αγωγές για την συκοφαντική δυσφήμηση.

Όταν κάποιος σώφρων γιατί έχει και ένα 2% ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιους, την ενημέρωσε ότι είναι χυδαιότητα η ανάρτησή της και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, η κόρη του Μάνου Λοΐζου την κατέβασε, αλλά φυσικά η ανάρτηση είχε ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώθηκε για να μείνει και να μας την θυμίζει μαζί με άλλα.

Στην ανάρτηση έγραφε: Λεζάντα για τη φωτογραφία στην Αντίπαρο. Εδω ο πρωθυπουργός μας με στάρ του Hollywood που ο άντρας όπως διαβάζω έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί για παιδοφιλία. Αλλά αυτά είναι "ιδιωτικά του θέματα, τι σχέση έχουν;". Καλό καλοκαίρι.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου