Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Πρόκληση των Τούρκων γιατί είναι Τούρκοι: To Αγαθονήσι είναι σε τουρκικό έδαφος.



Αντί να μαζεύονται οι Τούρκοι που έχουν ξεφτιλιστεί διεθνώς, συνεχίζουν να προκαλούν γιατι ο Τούρκος δεν αλλάζει μια ζωή βάρβαρος Τούρκος θα είναι. 

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων νομίζοντας ότι θα τους περάσει!!

Σειρά προκλητικών δημοσιευμάτων φιλοξενεί ο τουρκικός Τύπος μετά την επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Αγαθονήσι που ήταν είναι και θα είναι ελληνικό.

«Οι Έλληνες έκατσαν για τα καλά στο νησί που έχουν καταλάβει» αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η κεμαλική εφημερίδα Sozcu και προσθέτει ότι το Αγαθονήσι ανήκει στο Αϊδίνιο της Τουρκίας.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Aksam, κάνει λόγο για πρόκληση στη νήσο Εσέκ, όπως ονομάζουν οι Τούρκοι το Αγαθονήσι και επίσης αναφέρει ότι αποτελεί τουρκικό έδαφος.

Στην ίδια γραμμή και η εφημερίδα Sabah, αναφέρει ότι η Ελληνίδα πρόεδρος «προκάλεσε» και πηγαίνοντας με ελικόπτερο στο ελληνικό Αγαθονήσι,  ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε τουρκικό έδαφος που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Αυτό που έχει σημασία ωστόσο είναι ότι για πρώτη φορά, ο φιλοκυβερνητικός Τύπος υιοθετεί τις ακρότητες της τουρκικής αντιπολίτευσης, παρότι πρόκειται για μια περιοχή για την οποία η τουρκική κυβέρνηση έχει επίσημη θέση ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου