Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Η ανηθικότητα σε όλο της το μεγαλείο! Τσίπρας : δεν έφερε ο ιός την ύφεση αλλά ο Μητσοτάκης



Τι να γράψεις και τι να πεις για τον χειρότερο πολιτικό που έχει περάσει ποτέ στην ιστορία της χώρας! Έναν πολιτικό που δεν έχει ήθος και δεν ντρέπεται για ότι πει.

Νομίζοντας ότι βρίσκεται σε εποχές 2015 που μπορούσε εύκολα να πει ψέματα, να εξαπατήσει και να τον πιστέψουν, ο Τσίπρας προσπάθησε να περάσει ότι για την ύφεση δεν φταίει η πανδημία αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα προσπάθησε να κάνει μια ανάλυση για την ύφεση πώς ξεκίνησε που μόνο Συριζαίος μπορεί να δεχτεί και να πιστέψει. Όπως δήλωσε ο ανεκδιήγητος, η ύφεση ξεκίνησε προ κορονοϊού στην Ελλάδα, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση μείωσε τους φόρους των επιχειρήσεων αντί να... μοιράσει λεφτά και σαν αποτέλεσμα η οικονομία άρχισε να υποχωρεί.

Ναι όπως το διαβάσατε αυτό είπε και όλοι κουνούσαν το κεφάλι τους για την αμορφωσιά και την κατάντια αυτού του ανθρώπου που δεν έχει σχέση με τα οικονομικά και δεν μπορεί να τα κατανοήσει. Κάνει υποδείξεις αυτός που με την αύξηση της φορολογίας διέλυσε την μεσαία τάξη, και τώρα εγκαλεί τον Μητσοτάκη που μείωσε την παράλογη φορολογία που είχε επιβάλλει αυτός.

Στην παράδοξη αυτή ερμηνεία ότι η μείωση των φόρων προκαλεί ύφεση, προχώρησε ο Αλ. Τσίπρας, μιλώντας στο φόρουμ των Δελφών και κατηγορώντας τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι η υποχώρηση της οικονομίας ξεκίνησε πολύ πριν τον κορονοϊό.

Εμείς απορούμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται ακόμα μαζί του, μόνο κακό κάνει στο κόμμα τυ όταν ανοίγει το στόμα του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου