Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ο Απατεώνας που με δανεικό βαγόνι έκανε εγκαίνια σε ανύπαρκτο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης τολμάει και μιλάει!


Εάν είχε ηθική δεν θα τολμούσε να κάνει ότι δεν έχει συμβεί τίποτα, και αναφερόμαστε σε ποιόν άλλο στον πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα.

Ποιος ξεχνάει το καραγκιοζιλίκι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο του 2018, και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα που εγκαινίασε το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης που δεν υπήρχε;; Αυτή η στημένη εξαπάτηση δεν ήταν η μοναδική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προς τους πολίτες, αλλά η συγκεκριμένη ξεπέρασε την εικονική πραγματικότητα.

Εγκαίνια απάτη Δεκέμβριος 2018

Τον Μάιο του 2019 προεκλογικά το πήγε και ένα βήμα παραπάνω αφού ζωγράφισαν σε μουσαμάδες το Μετρό, και εγκαινίασαν τέσσερα βαγόνια χωρίς σταθμό, με πρώτα νούμερα στον θίασο Σπίρτζη, Παππά και Νοτοπούλου που φωτογραφήθηκαν περιχαρείς να κάνουν την πρώτη τους βόλτα, ενώ το βαγόνι ήταν εντελώς ακίνητο γιατί απλά δεν υπάρχει ακόμα ΜΕΤΡΟ.

Εγκαίνια απάτη με βαγόνι Μάιος 2019

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρα μας Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και όπως τόλμησε να πει σε δηλώσεις του μετά το πέρας της μίνι ξενάγησης «το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι η μεγαλύτερη απάτη του κ. Μητσοτάκη στους Θεσσαλονικείς», τονίζοντας πως το έργο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2020 με 12 από τους 13 σταθμούς με τον σταθμό Βενιζέλου να ολοκληρώνεται το 2023. «Τώρα παίρνει παράταση συνολικά, ενώ χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει» σημείωσε ο κ. Τσίπρας εκφράζοντας παράλληλα φόβους για την απομάκρυνση και επανατοποθέτηση των αρχαίων.

Αυτό το είπε αυτός που εξαπάτησε τους Θεσσαλονικής και όλους τους Έλληνες πολίτες τον Δεκέμβριο του 2018 και τον Μάιο του 2019 στήνοντας φιέστες εγκαινίων σε ακατασκεύαστο και ανύπαρκτο ΜΕΤΡΟ!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου