Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ιδρύσει καθεστώς δείχνει πόσο επικίνδυνοι ήταν και είναι για την χώρα



Τι να αναφέρεις πρώτο για αυτά τα 4,5 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Παρακράτος, παραδικαστικά κυκλώματα, σήψη και βρώμα στα υπόγεια του Μαξίμου κάνουν ένα σκηνικό ακροαριστερής επικίνδυνης κυβέρνησης. Η προσπάθεια των Συριζαίων καθεστωτικών, να ελέγξουν τους «αρμούς» της εξουσίας, στήνοντας κατηγορίες και πετώντας λάσπη κατά των αντιπάλων τους είναι σοκαριστική για ένα δημοκρατικό κράτος όπως είναι η Ελλάδα.

Οι άθλιες πρακτικές για να φιμώσουν και να ελέγξουν όσους επέκριναν ή αντιδρούσαν στη διακυβέρνηση του, σοκάρουν τους πολίτες της χώρας που γεννήθηκε η Δημοκρατία. 

«Πήραμε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία» και με αυτό τον καημό έκαναν τα αίσχη για να γίνει η Ελλάδα πολυπόθητη για τους καθεστωτικούς ακροαριστερούς Βενεζουέλα. Το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα παρακολουθούσε επιχειρηματίες και δημοσιογράφους, το παρακράτος όμως  το παρακολουθούσε η ΕΥΠ και σήμερα έρχονται στο φως οι φασιστικές ακροαριστερές πρακτικές της κυβέρνησης Τσίπρα.

Οι αποκαλύψεις για στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων και των συζύγων του, δείχνει πόσο αδίστακτοι και ανήθικοι είναι οι ακροαριστεροί Συριζαίοι.

Οι αλλεπάλληλες παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη με τη  αθλιότητα Ρασπούτιν οδήγησε σοβαρούς εισαγγελείς να καταγγέλλουν πιέσεις από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο όργανο του παρακράτους.

Τι να αναφέρεις; Για τους κουκουλοφόροι μάρτυρες που αποδείχτηκαν στημένοι για να κατασκευαστούν ένοχοι, τον Παύλο Πολάκη να δηλώνει ανοιχτά, όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση, πως πρέπει να πάνε κάποιοι πολιτικοί φυλακή για να κερδίσουμε και πάλι τις εκλογές, τα κρυφά ραντεβού Παππά για να στηθεί το παρακράτος ώστε να ελέγξει το κράτος, και άλλα πολλά που έχουν αποκαλυφθεί και σίγουρα έρχονται και άλλα.

Το ανησυχητικό είναι ότι υπηρεσίες πληροφοριών παρακολουθούσαν τα ίδια τα στελέχη της κυβέρνησης από το 2016 καταγράφοντας συνομιλίες και αποτυπώνοντας τις παρεμβάσεις που γίνονταν στο έργο των αρμοδίων αρχών και παρόλα αυτά δεν αντέδρασε κανένας. Ειδικά όταν είχαν στα χέρια τους συνομιλίες ποινικών με πολιτικούς για να στηθούν κατηγορίες σε επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και πολιτικούς δεν αντέδρασαν και συγκάλυψαν το ακροαριστερόδεξιό καθεστώς γιατί συμμετείχε και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο παρακράτος.

Το 2016 είχε αποκαλυφθεί το ταξίδι του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου στην Βενεζουέλα και αυτό δείχνει ότι έγινε φροντιστήριο στον Νίκο Παππά σε καθεστωτικές ακροαριστερές πρακτικές ώστε να στηθεί το καθεστώς.

Τα έργα και οι ημέρες του ακροαριστερού καθεστωτικού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα Νίκου Παππά είναι πολλά, βρίσκεται πίσω από κάθε λαμογιά και ακροαριστερή αλητεία (βλέπε Πετσίτη), το θέμα είναι πόσο μπλεγμένος είναι και μέσα σε όλα, γιατί μπλεγμένος είναι και μάλιστα ποινικά αυτό είναι αναμφισβήτητο.

Όλα τα καθεστώτα ακροαριστερά και ακροδεξιά είναι επικίνδυνα για την ανθρωπότητα και την δημοκρατία, και βρίσκονται δικαιολογημένα στο επίκεντρο της διεθνούς κατακραυγής και δεν μπορούν να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. 

Οι τιμωρία των υπευθύνων πρέπει να είναι παραδειγματική, για να δείξει ότι στα δημοκρατικά κράτη κανένας δεν μπορεί να στήνει παρακρατικά, καθεστωτικά παιχνίδια εξουσίας. Γιατί μόλις αποκαλυφθεί ο άθλιος ρόλος τους και οι πρακτικές μαφίας ο μόνος δρόμος είναι προς τις φυλακές και εκεί πρέπει να οδηγηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου