Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Νέα καταδίκη Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Αδ. Γεωργιάδη



Δεν είναι η πρώτη φορά που καταδικάζεται ο Παύλος Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμιση!!

Έχοντας σχέδιο να σπιλώσει τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα καταδικάζετε σωρηδόν για όσα ψέματα και κατασκευασμένα στοιχεία έχει πει και έχει κάνει.

Για προσβολή της προσωπικότητας του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη καταδικάστηκε πρωτόδικα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ο οποίος καλείται να καταβάλει χρηματική αποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 15.000 ευρώ ως αποζημίωση για την συκοφαντική δυσφήμιση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, καθώς ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρούσε off shore εταιρία και μάλιστα ότι αυτή συνδεόταν δήθεν με διαφθορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζοντας τον ως «ανθρωπάκι της αρπαχτής και λαμογιάς».

Παράλληλα, το δικαστήριο υποχρεώνει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να αναρτήσει στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook την εν λόγω καταδικαστική απόφαση, στην οποία χαρακτηριστικά αναφέρεται πως πρόθεση του Π. Πολάκη ήταν να συκοφαντήσει και να εξυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σήμερα εξεδόθη πρωτόδικη καταδικαστική του κ. Πολάκη απόφαση για συκοφαντική μου δυσφήμιση. Το Δικαστήριο τον υποχρεώνει σε 15.000€ και να αναρτήσει συγγνώμη στην σελίδα του στο Facebook. Για όσα είπε στον ⁦@AntonisSroiter⁩ ακολουθεί νέα Αγωγή. https://www.parapolitika.gr/politiki/article/1052969/katadikase-ton-polaki-se-15000-euro-gia-sukofadiki-dusfimisi-o-adonis/ 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου