Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Επίθεση λαθρομεταναστών σε ντόπιους στην Μόρια και εισβολές σε σπίτια



Ανεξέλεγκτη η εγκληματική δραστηριότητα των λαθρομεταναστών στην Μόρια με επιθέσεις σε ντόπιους και εισβολές σε σπίτια κατοίκων. Οι επιθέσεις των λαθρομεταναστών έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους που ζητούν πιο δυναμική παρουσία της Αστυνομίας.

Το πιο βίαιο περιστατικό συνέβη προχθές Τρίτη όταν, για άγνωστο λόγο, δυο λαθρομετανάστες που ο ένας κρατούσε μαχαίρι και ο άλλος μια αυτοσχέδια… τρίαινα (!) επιτέθηκαν σε δυο Έλληνες κατοίκους μιας αγροτικής περιοχής κοντά στο ΚΥΤ! Ευτυχώς, το ένα από τα υποψήφια θύματα απέσπασε την τρίαινα και οι λαθρομετανάστες τράπηκαν σε φυγή.

Ανήλικοι λαθρομετανάστες πέταξαν ένα ξύλο με καρφιά προς τον σκύλο που φύλαγε ένα σπίτι στον κεντρικό δρόμο Μόριας - Παναγιούδας και προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα για να μπούν να κλέψουν! Τους αντιλήφθηκε όμως ο ιδιοκτήτης που βρισκόταν μέσα στο σπίτι και αναγκάστηκαν να το βάλουν στα πόδια!

Άλλη ομάδα λαθρομεταναστών εισέβαλε σε μια αγροτική κατοικία, αλλά και αυτοί έσπευσαν να εξαφανιστούν μόλις είδαν ότι μέσα βρισκόταν όλη η οικογένεια! Σύμφωνα με το lesvospost , η επεισοδιακή ημέρα έκλεισε με την… 17η κατά σειρά διάρρηξη σε άλλη αγροτική κατοικία μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια!

Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη και η παραβατικότητα των λαθρομεταναστών αυξάνεται καθημερινά.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου