Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ο προκλητικός Παπαδημούλης κάνει άνω κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ! Απειλεί με ανεξαρτητοποίηση ο Κούλογλου




Φιτίλια είναι γεμάτος πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ και αρκεί κάποιος να τα πυροδοτήσει για να διαλυθούν όλα!

Ο Στέλιος Κούλογλου άδειασε για την υπόθεση του "πόθεν έσχες" τον σύντροφο Παπαδημούλη και κράτησε αποστάσεις όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Briefing του Action24, και κλήθηκε να τοποθετηθεί για το ζήτημα με το πόθεν έσχες του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και τα δημοσιεύματα για τα διαμερίσματα που εμφανίζεται να ενοικιάζει σε ΜΚΟ για τη φιλοξενία μεταναστών μέσω του προγράμματος ΕΣΤΙΑ.

"Παρότι με φέρνετε σε δύσκολη θέση, εντούτοις έχω υπάρξει πάντα ειλικρινής και στην εκπομπή σας, και θα είμαι ειλικρινής και τώρα. Δεν μπορεί η Αριστερά να επικαλείται τις ατασθαλίες της Δεξιάς, να λέει δηλαδή ότι ο τάδε υπουργός χρωστάει πάρα πολλά ή ότι το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη δεν είναι καθαρό και τα λοιπά. Δεν μπορούμε να πάμε στη λογική το μη χείρον βέλτιστον", σχολίασε ο Κούλογλου για να προσθέσει με μία σαφή αιχμή: "Στην Αριστερά, όμως, έχει ξεκαθαρίσει: ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι αναγκαστικά και ηθικό".

Ο Στέλιος Κούλογλου διαβίβασε την δυσφορία του για τον προκλητικό Δημήτρη Παπαδημούλη και σε στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και διατύπωσε, μάλιστα, εν είδει "τελεσιγράφου” το αίτημα να πάψει να είναι επικεφαλής της ευρωομάδας ο αντιπρόεδρος τpu EK. Εισέπραξε, όπως αναμενόταν, την άρνηση της Κουμουνδούρου αλλά και των συναδέλφων του ευρωβουλευτών, όταν, όπως λένε οι πληροφορίες, έφερε το θέμα προς συζήτηση.

Όπως μαθαίνουμε η στελεχάρα και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συνάντησε στην Αίγινα τον Κούλογλου και το έπεισε να μην ανεξαρτητοποιηθεί και χάσει το κόμμα τέτοια στελεχάρα!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου