Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα την είχαν δεμένη με χειροπέδες και κακοποιημένη έλεγε ότι πονούσε




Εντοπίστηκε η 10χρονη Μαρκέλλα που είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες, ταλαιπωρημένη και σε κακή κατάσταση.

Η Μαρκέλλα Βεράμη εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην Καλαμαριά, περπατούσε μόνη της και έδειχνε ταλαιπωρημένη και εξουθενωμένη, ένας άνδρας την ρώτησε τι κάνει μόνη της με σχολική τσάντα ημέρα που δεν λειτουργούν τα σχολεία και η ίδια απάντησε «θέλω να πάω σπίτι μου», την ρώτησε που μένει και πως την λένε και αμέσως κατάλαβε ότι πρόκειται για το κορίτσι που έδειχναν αυτές τις ημέρες όλα τα ΜΜΕ ότι αναζητούσαν οι Αρχές από την Πέμπτη. 

Το πόσο φοβισμένη ήταν φάνηκε και απο αυτό που είπε η μικρή στον άντρα που την βρήκε και ήταν «να μην καλέσει την Αστυνομία», τρομαγμένη από όσα βίωσε. Αμέσως ο άνδρας ειδοποίησε την ΕΛΑΣ και η Μαρκέλλα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από περιπολικό της Αστυνομίας.

Το σπίτι της μικρής απέχει 3 με 4 χιλιόμετρα από το σημείο εντοπισμού της. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες η ανήλικη θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων για να φτάσουν στους δράστες που προφανώς απο την έκταση και την δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση την παράτησαν για να την εντοποπίσουν.

Γιώργος Οικονόμου ονομάζεται ο άνθρωπος που βρήκε την μικρή μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ίδιου και της Κατερίνας Σεραφημίδου, της γυναίκας που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου την 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, η κυρία Σεραφημίδου μιλούσε μαζί της για να την ηρεμήσει. Η 10χρονη της είπε ότι την άφησε πλησίον του πρατηρίου υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα που την πήρε. Είπε επίσης ότι όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες. Ανέφερε ότι την πείραξαν και ότι πονούσε.

Δείτε τα όσα είπαν στο Thestival.gr





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου