Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Fake news για δήθεν συνάντηση Τσίπρα - Βαρδινογιάννη εκθέτει τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ



Συνηθισμένοι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο ψέμα και στα fake news τα οποία κατασκευάζουν και οι ίδιοι χωρίς ίχνος ηθικής, άφησαν μια δήθεν συνάντηση να υπάρχει σε δημοσιεύματα ξέροντας ότι ποτέ δεν έχει γίνει και μήπως κρύβονται πίσω.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, απολύτως αναληθές χαρακτηρίζει με εξώδικη δήλωσή που απέστειλε στον Δ. Μπεκιάρη εκδότη και διευθυντή των ιστοσελίδων lapolitica.gr και periodista.gr ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, για δημοσίευμα που αφορούσε δήθεν συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα

Στο εξώδικο ο κ. Βαρδινογιάννης καλεί τον κ. Μπεκιάρη να αποσύρει το άρθρο το οποίο μιλούσε για συνάντηση Βαρδινογιάννη – Τσίπρα σε περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη παρασκηνιακές επαφές και διεργασίες συνεννόησης του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής"

Υποστηριζόταν στο άρθρο ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ενός ενιαίου πολιτικού φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Στο εξώδικό του ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης αναφέρει ότι το περιεχόμενο του δημοσιεύματος είναι παντελώς αναληθές. 

Το χειρότερο όλων είναι ότι η Κουμουνδούρου δεν διέψευσε το δημοσίευμα και το άφησε να υπάρχει, εκτός και εάν κρύβεται πίσω και από αυτό το fake news!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου