Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ο Τούρκος πρέσβης παραδέχτηκε το fake news και γελοιοποίησε ΣΥΡΙΖΑ - Βελόπουλο - ΚΙΝΑΛ κτλπ!!



Έπαιξε μέρες το fake news της gossip αγγλικής εφημερίδας «THE SUN» για δήθεν  καταπάτηση ελληνικού εδάφους από Τούρκους στρατιώτες και το χειρότερο το έκαναν σημαία ΣΥΡΙΖΑ - Βελόπουλος και ακολούθησε χωρίς να ελέγξει την εγκυρότητα του και το ΚΙΝΑΛ.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η «THE SUN» και συγκεκριμένα το επίμαχο σημείο που υποστηρίζει ότι έχουν καταλάβει οι Τούρκοι, δεν έχει καμιά σχέση με την επίμαχη έκταση, η οποία βρίσκεται πιο βόρεια. Απλά πήραν από την google και έβαλαν το σημείο αυτό και όλοι, αφού δεν γνωρίζουν την περιοχή, το υιοθέτησαν και γράφουν διάφορες ανοησίες για 200 στρέμματα και τέτοια παρόμοια, το χειρότερο είναι ότι ξεφτιλίστηκαν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που υιοθέτησαν αυτές της γελοιότητες.

«Η αντιπολίτευση να μην εγκλωβίζεται σε fake news και σε ακροδεξιά ρητορική», είπε ο Νίκος Δένδιας για να επαναφέρει στην τάξη τα κόμματα της αντιπολίτευσης που γελοιποιήθηκαν και έκαναν κακό με την στάση τους στην Ελλάδας.

Τα όσα συνέβησαν στον Έβρο «δεν είναι συνοριακή διαφορά» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά «τεχνικό ζήτημα», φέρεται να δήλωσε ο Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα προσπαθώντας να κατευνάσει τις εντυπώσεις.

Ο Τούρκος διπλωμάτης Μπουράκ Οζούγκεργκιν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πρόσθεσε ότι υπάρχει επικοινωνία με τις ελληνικές αρχές για ένα ζήτημα που ο ίδιος χαρακτήρισε «απολύτως φυσιολογικό για γειτονικές χώρες».

«Είμαστε σε στενή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους μας από τότε που έγινε γνωστό το θέμα. Από την αρχή συμφωνήσαμε ότι δεν πρόκειται για συνοριακή διαφορά. Αντίθετα, είναι ένα τεχνικό ζήτημα που είναι απολύτως φυσιολογικό για γειτονικές χώρες που έχουν χερσαία σύνορα. Δεν είναι συνοριακή διαφορά, ας μην τη μετατρέψουμε σε τέτοια», φέρεται να δήλωσε ο Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου