Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Η κατάργηση ασύλου στα πανεπιστήμια επί ΣΥΡΙΖΑ έκρυβε την σκληρή συμμορία Αλβανών στην Πολυτεχνειούπολη



Σκληρές συμμορίες και κακοποιοί εκμεταλλευόμενοι την ανομία και την κατάργηση που πανεπιστημιακού ασύλου, που είχε εδραιώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, δρούσαν μέσα στα πανεπιστήμια σε βάρος της ασφάλειας των φοιτητών και είχαν ρημάξει τα γραφεία των καθηγητών και τους κοιτώνες τους φοιτητών.

Η συμμορία που εξάρθρωσε πρόσφατα η Ασφάλεια Αττικής, είχε μετατρέψει την παλιά εστία της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου σε ορμητήριο της, έχει βάθος και ίσως διασύνδεση μ’ έναν από τους πλέον επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς που έδρασαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Τον Αστρίτ η «Τίτι.

Οι σκληροί Αλβανοί κακοποιοί δραστηριοποιούνται στην παρανομία στην χώρα μας με τις ευχές του ΣΥΡΙΖΑ όπως κάθε κακοποιός στην χώρα. Μάλιστα τον Μάιο του 2019 είχαν απαγάγει στην περιοχή του Ζωγράφου το 17χρονο γιο γνωστού δημοσιογράφου, του πήραν τα κλειδιά του σπιτιού του, και αφού τον υποχρέωσαν με την βία να τους πει την διεύθυνση κατοικίας του, τον κράτησαν όμηρο και φυλακισμένο στο χώρο αποσκευών κλεμμένου αυτοκινήτου μέχρι να καταφέρουν να ληστέψουν την οικογένειά του, στο σπίτι τους στο Παγκράτι.

Οι κακοποιοί Αλβανοί, είχαν κάνει κατάληψη σε δωμάτια της  παλιάς φοιτητικής εστίας στην Πολυτεχνειούπολη, και στην κυριολεξία είχαν ρημάξει στις κλοπές τα γραφεία των καθηγητών, αλλά και τα εργαστήρια, τόσο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, όσο και του Πολυτεχνείου. Σε συνεργασία μ’ άλλη ομάδα Αλβανών, που επίσης είχε καταλάβει δωμάτια της φοιτητικής εστίας,  πραγματοποιούσαν διακίνηση ναρκωτικών σε φοιτητές και χρήστες και μάλιστα το χασίς το προμηθεύονταν από άλλο Αλβανό, ο οποίος είχε δημιουργήσει φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής τα οποία αποθήκευε σε χώρους του πανεπιστήμιου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής εισέβαλαν στα δωμάτια του πανεπιστήμιου που διέμεναν παράνομα οι Αλβανοί κακοποιοί και ανακάλυψαν πλήθος κλοπιμαίων.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ακόμα και πανάκριβους φασματογράφους που είχαν κλέψει από τα εργαστήρια του Πολυτεχνείου και δεν είχαν βρει αγοραστές για να το πουλήσουν γιατί δεν ήξεραν τι είναι αυτό για να το πλασάρουν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου