Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Νέο Καραγκιοζιλίκι Τσίπρα θα πάει στο Ζάππειο να πουλήσει πρόγραμμα στον κόσμο



Τελικά μιλάμε για πολύ χαμηλό IQ ανθρώπων που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν φιέστες εξαπάτησης, όπως έκαναν εγκληματικά το 2014 και το 2015.

Ο Τσίπρας έχει να κάνει με μια επιτυχημένη κυβέρνηση, ένα επιτυχημένο και σοβαρό πρωθυπουργό που υποκλίνεται όλη η υφήλιος στις ικανότητες του, και μόνος τους ο Τσίπρας χωρίς καμία στήριξη θέλει να ξεφτιλιστεί πουλώντας πρόγραμμα όπως τα προγράμματα που πουλούσε το 2014.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καταλάβει ότι βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, και τον πολίτη δεν τον ενδιαφέρει καμία φιέστα ξεφτίλας για να νιώσει ζωντανός ο τελειωμένος Τσίπρας.

Θέλει ο εμμονικός  ακροαριστερός αποτυχημένος και ψεύτης κατά κοινή ομολογία όλων των Ελλήνων, να καταθέσει την δικιά του πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης και πάει στο Ζάππειο προκαλώντας τους πολίτες με τις γελοιότητες του, πουλώντας ελπίδες.

Πρόκειται για την επικαιροποίηση της πρότασής του, «Μένουμε Όρθιοι» που ήταν μια «επανάληψη» του προγράμματος Θεσσαλονίκης από άποψη τακτικής και λογικής και το κάνει για να νιώσει όρθιος ο ίδιος ο τελειωμένος Αλέξης Τσίπρας.

Την Πέμπτη λοιπόν είπε να ξεφτιλιστεί ο Αλέξης οργανώνει με το δικό του «Ζάππειο» για να εξαπατήσει παρουσιάζοντας την έξοδο από την οικονομική κρίση που έφερε η πανδημία.

Με λίγα λόγια ο επικίνδυνος και ανίκανος Αλέξης Τσίπρας βλέποντας την κρίση που φέρνει η πανδημία, και έχοντας να κάνει με ένα ισχυρό και σοβαρό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα προσπαθήσει να έχει τα όποια οφέλη από την κρίση, όπως έκανε το 2015 εξαπατώντας και κοροιδεύοντας τον κόσμο.

Η εμπιστοσύνη του κόσμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν πρόκειται να καμφθεί, από οποιαδήποτε προσπάθεια εξαπάτησης και ειδικά από τα καραγκιοζιλίκια Αλέξη Τσίπρα, αυτό το ξέρει ο Τσίπρας αλλά παλεύει να δείξει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν είναι τελειωμένος, προσπαθεί ακόμα να εξαπατήσει για να έρθει στην εξουσία.

Θα γελάσουμε πολύ με τον τελειωμένο την Πέμπτη και θα γελάσουμε περισσότερο με τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ που όπως φαίνεται θα τον στείλουν σπίτι του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου