Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Το τερμάτισε ο Άστερας Βουλιαγμένης λες και είναι Μύκονος



Μία παραλία που εκτός από την καλή οργάνωση δεν έχει θάλασσα για να απολαύσεις το μπάνιο σου. Είναι πάρα πολύ ρηχά και πάρα πολύ ζεστά τα νερά. Για να κολυμπήσεις πρέπει να περπατήσεις και κανένα 10λεπτο.

Για να πεις φέτος στους φίλους σου ότι πήγες στον Αστέρα Βουλιαγμένης για μπάνιο, θα πρέπει να πληρώσεις σαν έχεις πάει για μπάνιο σε παραλία της Μυκόνου που τα νερά και η θάλασσα δεν έχουν καμία σχέση με τον βούρκο της Βουλιαγμένης.

Οι τιμές όπως λένε οι υπεύθυνοι της παραλίας είναι τόσο ακριβές... λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.



Οι επισκέπτες πληρώνουν πλέον το σετ (ομπρέλα - δύο ξαπλώστρες) στην τιμή των 80 ευρώ και στην παραλία δεν εισέρχεται παραπάνω κόσμος απο τον αριθμό των ομπρελοκαθισμάτων.

Δηλαδή η ένας πάει για μπάνιο στον Αστέρα, η δύο 80 ευρώ θα πληρώσουν γιατί κάθε ομπρέλα έχει δύο ξαπλώστρες και εάν πάει ένας και καθίσει δεν θα μπορεί να πάει άλλος δίπλα του.

Όσο αφορά τα μέτρα προστασίας είναι άψογα αφού κρατούνται σωστά οι αποστάσεις και κάθε φορά που φεύγει ένας λουόμενος, οι υπάλληλοι της παραλίας προχωρούν στην απολύμανσή του χώρου, για να καθίσει ο επόμενος πελάτης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου