Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Οίκοι ανοχής: Ποιες στάσεις επιτρέπονται και ποια μέτρα θα παρθούν για την πανδημία


Την δική τους σειρά για να πάρουν το πράσινο φως για να ανοίξουν περιμένουν οι οίκοι ανοχής και ήδη γίνονται ετοιμασίες σε όλο τον κόσμο σχετικά με το πώς θα επαναλειτουργήσουν και ποια μέτρα θα τηρούνται προκειμένου να είναι όλοι ασφαλείς.

Εκτός από τους κανόνες υγιεινής που θα είναι αυστηροί και σε αυτή την περίπτωση από την στιγμή που μιλάμε για σωματική επαφή θα είναι πολύ πιο αυστηροί έχουν βγει οδηγίες και για το ποιες στάσεις θα επιτρέπονται στο σεξ και ποιες όχι.

Μάλιστα η ένωση της σεξουαλικής βιομηχανίας της Ελβετίας, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», έχει καταρτίσει έναν κατάλογο με τους κανόνες που θεωρείται ότι περιορίζουν τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού στους οίκους ανοχής.

Οι στάσεις που επιτρέπονται στο σεξ είναι δύο: η  «στάση του σκύλου» με τη γυναίκα να στηρίζεται στα χέρια και τα πόδια της και τον άντρα να βρίσκεται από πίσω της και η «ανάποδη καουμπόισσα» με τον άνδρα να ξαπλώνει ανάσκελα και τη γυναίκα να κάθεται από πάνω του όμως εκείνος κοιτάζει την πλάτη αντί για το στήθος της.

Στην Ελλάδα η παροχή υπηρεσιών ιεροδούλου ήταν από τις πρώτες δραστηριότητες που ανεστάλησαν προληπτικά στις 14 Μαρτίου και  θα είναι από τις τελευταίες που θα ξανανοίξουν – άγνωστο προς το παρόν το πότε ακριβώς και με ποιους όρους.

Πάντως οι οίκοι ανοχής ανά την Ελλάδα,  προετοιμάζονται για την «επόμενη μέρα» και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, στα μέτρα ασφαλείας θα περιλαμβάνονται -πέρα από τη ήδη εφαρμοζόμενα- η θερμομέτρηση των πελατών, η χρήση σεντονιών μιας χρήσης και η συχνή-περιοδική απολύμανση του χώρου στέγασης της επιχείρησης.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου