Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Τρελό πάρτι οργίων στήθηκε με τη λήξη της καραντίνας



Λίγες ώρες μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων σε ότι αφορά στην μετακίνηση, σχετικά απόμερη,  γειτονιά της Αθήνας είναι ανάστατη από την καταγγελία ότι το βράδυ της Τρίτης διοργανώθηκε καυτό πάρτι με την συμμετοχή πολλών ζευγαριών που ήθελαν να περάσουν ένα «απαγορευμένο» βράδυ με ανταλλαγή συντρόφων.

Το  ραντεβού κλείστηκε σε πολυτελή κατοικία λίγο μακριά από το κέντρο και οι καλεσμένοι άρχισαν να καταφθάνουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Έξω από το πολυτελές σπίτι -που ουκ ολίγες φορές είχε απασχολήσει τις αρχές έπειτα από καταγγελίες γειτόνων για περίεργους θορύβους- άρχισαν να σταθμεύουν πανάκριβα αυτοκίνητα και να βγαίνουν μέσα από αυτά καλοντυμένα ζευγάρια.

Το πάρτι είχε κλειστεί εδώ και μέρες και οι καλεσμένοι ήταν γνωστοί μεταξύ τους καθώς συνηθίζουν να δίνουν καυτά ραντεβού τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Υπήρξε αναγκαστική αποχή λόγω της καραντίνας αλλά με την άρση των περιοριστικών μέτρων δεν περίμεναν να περάσει ούτε λεπτό.

Οι περίοικοι που λίγο πολύ περίμεναν αυτή τη μάζωξη, είχαν ακροβολιστεί πίσω από τις μπαλκονόπορτες στήνοντας αυτί.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στον eleftherostypos.gr αυτήκοες μάρτυρες, το πάρτι οργίων ξεκίνησε γύρω στα μεσάνυχτα  της Τρίτης και τελείωσε λίγο πριν βγει ο ήλιος.

Όπως είπαν χαρακτηριστικά,  πίσω από τις κλειστές πόρτες και τα αμπαρωμένα παράθυρα, “γλιστρούσαν” ήχοι που μαρτυρούσαν ότι οι καλεσμένοι διασκέδασαν και με το παραπάνω.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου