Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Σε διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ- Θα μείνει ο Τσίπρας με Καρανίκα - Πολάκη και ότι περισσέψει


Αγωνία στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον του κόμματος, και προβληματισμός για το εάν πρέπει ακόμα να ηγείται ο Αλέξης Τσίπρας που είναι κατά κοινή παραδοχή όλων "καμένος" και τελειωμένος πολιτικός.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Φίλης, ο Νίκος Βούτσης και ο Πάνος Σκουρλέτης, δείχνουν ανοικτά τις προθέσεις του, να αμφισβητήσουν τον Αλέξη Τσίπρα ώστε να σωθεί ότι μπορεί να σωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, που εξαπάτησε τους Έλληνες με σημαία τον Τσίπρα για να πάρει τις εκλογές πριν από 5μιση χρόνια.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχοντας καταλάβει με όσο μυαλό διαθέτει ότι είναι τελειωμένος κρατάει αποστάσεις μήπως δοθεί τέλος στην εσωστρέφεια. 

Η τακτική εξαπάτηση των πολιτών και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν πρόωρες εκλογές που προσπάθησε να καλλιεργήσει ο Αλέξης Τσίπρας, δεν πέτυχε και έδειξε πόσο αποδυναμωμένος είναι στην κοινωνία και στους ίδιους του τους ψηφοφόρους.

Όλοι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ότι δεν έχει καμία αντιπολιτευτική τακτική ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από το να σπείρει διχασμό, να λέει ψέματα και να παρουσιάζει τα πράγματα όπως αυτός νομίζει Συριζαίικα που δεν τα ακούει ούτε για να γελάσει η κοινωνία.

Αυτές τις ημέρες κάνει προσπάθεια να επικαιροποιήσει το δήθεν πρόγραμμα του,  για να αντιμετωπίσει όπως λέει τις νέες προκλήσεις και να πιέσει έστω τον κ. Μητσοτάκη να αφουγκραστεί την κραυγή αγωνίας των εργαζομένων.  

Με λίγα λόγια έρχονται εξελίξεις, και όπως φαίνεται τελειώνει η καριέρα του τυχοδιώκτη αρχηγού κόμματος Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά δεν νομίζουμε ότι η ακροαριστερή παρέα μόλις εκδιωχθεί κακήν κακώς από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην προσπαθήσει να στήσει κάτι καινούργιο ζητώντας την στήριξη των συντρόφων της πλατείας, που στήριξε άλλωστε όταν ήταν κυβέρνηση με τους νόμους ανομίας και ατιμωρησίας υπέρ τους και σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου