Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Κρίμα για τον Αντώναρο ξεφτιλίζεται συνέχεια! Μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Σαραντάκο με άντρα της ασφάλειας



Από την φωτογραφία φαίνεται ότι με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις και είναι κρίμα για τον Αντώναρο να ξεφτιλίζεται έτσι και να χάνει κάθε ίχνος σοβαρότητας.

Πολλά γέλια έχει προκαλέσει σε όσους την διάβασαν η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου που είδε μια φωτογραφία από την επίσκεψη Αδωνι Γεωργιάδη στις πλαζ, για να ελέγξει αν τηρούνται τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, και μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο με άνδρα της Ασφάλειας που κρατούσε εάν είναι δυνατόν ρόπαλο.

Τέτοια γκάφα δεν θα την έκανε ούτε το Docoumento, ούτε η ΑΥΓΗ, ούτε τη Εφημερίδα των Συντακτών, που δεν έχουν πρόβλημα να ξεφτιλιστούν με όσα αναρτούν για να βάλουν υποτίθεται την κυβέρνηση.

Μάλιστα επεσήμανε με σοβαρό ύφος και ζήτησε εξηγήσεις για ένα καδρόνι- όπως γράφει- που φέρεται να κρατάει ο Γιώργος Σαραντάκος, διερωτώμενος αν είναι κλόμπ η κάτι άλλο και αν είναι της συνοδείας του υπουργού.


Το περίφημο κλόμπ βέβαια για το οποίο αναρωτήθηκε και τελικά ξεφτιλίστηκε ο Αντώναρος δεν είναι τίποτα άλλο από μικρόφωνο που κρατούσε ο δημοσιογράφος και έκανε ρεπορτάζ για τον STAR.


Την ξεφτίλα Αντώναρου την περιποιήθηκε και ο ίδιος ο δημοσιογράφος που εξοργίστηκε από την γελοία ανάρτηση και τον αποτελείωσε.

app-facebook
Γιωργος Σαραντακος
την Κυριακή
Δεν με γνωρίζετε κύριε υπουργέ;; Νομίζω τα τελευταία 20 χρόνια γνωριζόμαστε οικογενειακώς! Να σας θυμίσω ότι είμαι δημοσιογράφος τότε και εργάζομαι σε 40 βαθμούς ημέρα Σάββατο!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου