Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Νέο σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ! Για κακούργημα στην Βουλή Παππάς – Βασιλειάδης


Διαβάζουμε στο in.gr για νέο σκάνδαλο μεγατόνων! Η εισαγγελία διαφθοράς με δικογραφία που έστειλε στη Βουλή για το VAR, ζητάει την άρση ασυλίας για Παππά – Βασιλειάδη.

Σύμφωνα με το in.gr

Κακουργηματική απιστία εις βάρος του Δημοσίου και εις βάρος της ΕΠΟ. Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης – συγκρότηση και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση για τους Γραμμένο, Περέιρα, και τα άλλα… παιδιά της Εξυγίανσης μαζί με τον Παππά και τον Βασιλειάδη.

Περνάει ο καιρός. Και δικαιώνει όσους έχουν υπομονή. Διότι ως γνωστόν μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, ή πολλούς για λίγο. Αποκλείεται όμως να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα. Και αυτό ισχύει και για όσους παραμένουν στο προσκήνιο (ή έτσι νομίζουν), αλλά και για εκείνους που οι μέρες της αφθονίας τους πέρασαν. Εκείνους που μέχρι πριν από έναν χρόνο «έκοβαν και έραβαν» το ένα σκάνδαλο πίσω από το άλλο στις πλατες του ελληνικού λαού και των «κορόιδων» που πληρωνοντας συντηρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμάστε τη μήνυση εναντίον ολόκληρης της αληθινής εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου που κατέθεσε τον Δεκέμβρη ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το «έγκλημα στον Βόλο του μεταφραστή Αχιλλέα;». Τη μήνυση στην Εισαγγελία Διαφθοράς που ξεκινούσε από την 5άδα των διαιτητών εκείνου του αλησμόνητου ματς και έφτανε ως τους Υπουργούς της περασμένης Κυβέρνησης; Ε, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Τα στοιχεία ακλόνητα και οι διωξεις ξεκινούν. Ποιο το πρωτο βήμα; Η δικογραφία έφτασε στη Βουλή και η εισαγγελεια διαθφορας ζητά την άρση της ασυλίας του Νίκου Παππά για το υπέρογκο κόστος απόκτησης και λειτουργίας του VΑR με τα γνωστά προβλήματα (χωρίς goal linetechnology, γραμμή οφσάιντ) που αποφάσισαν να χρυσοπληρώσει ο ελληνικός λαός. Για αυτή την παράξενη και βιαστική «ανάθεση» που είναι από μόνη της μια από τις πιο «παράξενες» ιστορίες της Εξυγίανσης. Άρση της ασυλίας όμως προκύπτει και για τον Γιώργο Βασιλειάδη που δεν είναι πια ούτε βουλευτής (καθώς δεν βρήκε την ψήφο του στις εκλογές): Άρση ασυλίας όχι για τώρα, αλλά για τότε που έβαζε την υπογραφή του σαν Υφυπουργός Αθλητισμού.

Θυμίζουμε πως με ενέργειες του Νίκου Παππά (τότε υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής), όλο το κόστος για το VAR εντάχθηκε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, μετά από συμφωνία με το υπουργείο οικονομικών. Βεβαίως το κόστος του VAR σε όλα τα πρωταθλήματα αναλαμβάνεται από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες , τις λιγκες ή τις ομαδες. Αλλά μην αφήνετε τέτοιες μικρές λεπτομέρειες να χαλάνε μια τόσο ωραία ιστορία. Στην Ελλάδα ο «χρυσος» λογαριασμός ανελήφθη από το ελληνικό κράτος και μάλιστα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Εις υγείαν των κορόιδων.

Σε τι ακριβώς επενδύθηκε ποσό 14 εκ. ευρώ; Γιατί οι κύριοι Παππάς και Βασιλειάδης δεν κήρυξαν άγονο το διαγωνισμό όταν φάνηκε ότι τελικώς μόνο μία εταιρία θα έκανε πρόταση και έδωσαν ελαφρά τη καρδία 14 εκ. ευρώ από τα κρατικά ταμεία; Γιατί ας πούμε στη Γερμανία σε πρωτάθλημα 18 ομάδων κόστισε το –κανονικό και ολοκληρωμένο- VAR περί τα 5 εκ. ευρώ, σχεδόν το 1/3 των χρημάτων; Είναι ερωτήσεις που προφανώς θα πρέπει να γίνουν και στη Βουλή αλλά και στις δικαστικές αίθουσες. Γιατί ο κύριος Παππάς ως… καθαρός ουρανός δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει για την άρση της ασυλίας του για αυτή την υπόθεση. Θα κρυφτεί ο άλλοτε Νο 2 της Κυβέρνησης πίσω από το αξίωμα του, για να μην μάθει την αλήθεια ο ελληνικός λαός; Αποκλείεται! Ή μήπως όχι;

Συγκατηγορούμενοι του Παππά για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης είναι ο Βαγγέλης Γραμμενος, ο Μέλο Περειρα (συνεργαζόταν με την MEDIA LUSO, θυγατρική εταιρεία της MEDIA PRO που πήρε το VAR και ενέκρινε την ελληνική εκδοχή VAR) και φυσικά η ΚΕΔ, με Κουκουλάκη, Χολέβα (ναι, τον πρώην νομικό σύμβουλο του Βασιλειαδη που γνωρίζονται από παλιά), Λίντμπεργκ, Μαριν. Επίσης και ο «τοποτηρητής» Φούσεκ. Εννοείται φυσικά ότι κατηγορούμενοι θα είναι και οι διαιτητες και varistes του Βόλου (Φωτιάς, Ευαγγελου, Σάββας, Φίλου, Φωτόπουλος,), όπως και οι Ζαχαριάδης, Διαμαντόπουλος.

Η δικογραφία πήγε Βουλή για να ψηφίσουν για την άρση της ασυλίας του Νίκου Παππά ώστε να απαγγελθούν διώξεις σε όλους τους κατηγορούμενους, για: Κακουργηματική απιστία εις βάρος του Δημοσίου και εις βάρος της ΕΠΟ.

Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης – συγκρότηση και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.
Κακουργηματική αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιέχεται σε στοίχημα.

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια υπόθεση όπου 14 εκατ. ευρώ κρατικού χρήματος δόθηκαν κάτω από απροσδιόριστες συνθήκες για ένα προϊόν (VAR) που το πληρώσαμε τρεις φορές πάνω από τους άλλους, αν και στα μέρη μας ήρθε… μισό και χρησιμοποιείται για να γίνονται σκάνδαλα και στο χορτάρι!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου