Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Τον Αμβρόσιο τον έχει αφορίσει ο ΘΕΟΣ! Αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά ο Αμβρόσιος!



Το ανησυχητικό είναι ότι δεν έχει βρεθεί κανένας απο την ιερά σύνοδο να τον μαζέψει αυτόν τον παπά!!

Έχουμε πληροφορίες ότι τον πρώην Μητροπολίτη Αμβρόσιο που έχει βγάλει τόση κακία κάτι που δεν επιτρέπεται για ιεράρχη τον έχει αφορίσει εδώ και χρόνια ο ίδιος ο θεός και θα του το δείξει μόλις έρθει η ώρα.

Το πε και το κανε τελικά ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος και δεν ντράπηκε καθόλου. Είχε προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες ότι αν μέχρι και χθες δεν μετάνιωνε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που είπε ότι από το σάλιο μεταδίδεται ο κορονοϊός, (άρα κατά την εκτίμηση του επικίνδυνου σκοταδιστή του Αμβροσίου εννοούσε η υπουργός την Θεία Κοινωνία) θα την αφόριζε.

 Έτσι σήμερα στον Ι. Ν. της Φανερωμένης στο Αίγιο... χωρίς να βρεθί ένας σοβαρός ιεράρχης να τον σταματήσει να μην γελοιοποιείται διάβασε Αφορισμό, αλλά ευτυχώς τον είδε ο θεός και θα τον περιποιηθεί. ο αφορισμός δεν αφορούσε μόνο την υπουργό. Αλλά αφόρισε και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και τον υφυπουργό πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά! Ο αφορισμός έγινε απόντος του Μητροπολίτη Αιγιαλείας Ιερωνυμου που είναι σοβαρός ιεράρχης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αρκετοί πιστοί έφυγαν από την εκκλησία,.,.. μόλις άρχισε το καραγκιοζιλίκι του αφορισμού, γυρίζοντας την πλάτη στον Αμβρόσιο. 

Ο θεός τον έχει έτοιμο και μόλις έρθει η ώρα θα τον περιποιηθεί κατάλληλα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου