Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Γελάει ο κόσμος με τον Τσίπρα, είδε τον Μητσοτάκη στην Ερμού και βγήκε και αυτός


Είναι τραγική η κατάσταση του Αλέξη Τσίπρα, που προσπαθεί να επιβιώσει στον ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθεί τον Μητσοτάκη τι κάνει για να το κάνει και αυτός. Ξέροντας ο Τσίπρας ότι έχει γίνει περίγελος του κόσμου, και δεν τον υπολογίζει κανένας, κάνει ότι μπορεί για να δείξει ότι εδώ είμαι.


Ο Τσίπρας είχε μαζί του και την γνωστή μαυροφορεμένη που έκανε την τυχαία πενθούσα στο ΜΑΤΙ, και μετά έγινε υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης για λίγες ημέρες, Ελευθερία Χατζηγεωργίου σε ρόλο φωτογράφου αυτή την φορά, έχει κάνει και την ομπρελοκρατούσα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει υφυπουργός.

Την οδό Ερμού επισκέφθηκε το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες για την πορεία της αγοράς στην εμπορική «καρδιά» της Αθήνας, λίγες ημέρες μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου. 

Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με εμπόρους, που ήθελαν να το συναντήσουν και να μιλήσουν μαζί του, αφουγκράστηκε τις ανησυχίες τους και ρώτησε για την κίνηση που παρατηρείται.

Πολλοί εργαζόμενοι και πολίτες ευχαρίστησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αποτελεσματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και παράλληλα του μετέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τους λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.



Μόλις είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βγαίνει στην Ερμού και να συνομιλεί με πολίτες, βγήκε να κάνει το ίδιο και ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά δεν είχε την ίδια αποδοχή αφού ο κόσμος δεν τον υπολογίζει πλέον. Έκανε προσπάθεια να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και εργαζόμενους και είχε μαζί του για να κατευνάσει όσα ακούγονται ότι είναι τελειωμένος, τους Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Παππά, Δημήτρη Τζανακόπουλο και Χριστόφορο Βερναρδάκη που μόνο καλό δεν του κάνουν γιατί απλά είναι όλοι καμένα χαρτιά.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου