Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Κατάσχεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Παύλου Πολάκη από τον πρ. πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ



Σε συντηρητική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Παύλου Πολάκη προχώρησε ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής.

Ο κ. Πουλής γράφει ότι ο Πολάκης υποχρεούται να του καταβάλει 3.607 ευρώ για αποζημίωση και να διαγράψει από το προφίλ του στο Facebook, την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση που είχε κάνει σε βάρος του. Ακόμα να δημοσιεύσει στο προφίλ του και την καταδικαστική για αυτόν απόφαση του δικαστηρίου.

app-facebook
Stamatis Poulis
τη Δευτέρα
Προχώρησα στη συντηρητική Κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Παύλου Πολάκη, όπως ακριβώς προβλέπει ο Νόμος, στο πλαίσιο εφαρμογής της τελεσίδικης Δικαστικής απόφασης με την οποία καταδικάστηκε ως κοινός υβριστής, με αποκλειστικό στόχο να δυσφημίσει έμενα και την οικογένειά μου. Σύμφωνα με αυτήν, υποχρεούται να μου καταβάλλει το ποσό των 3.607€, να διαγράψει από το προφίλ του στο facebook την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση και να προβεί στη δημοσίευση της καταδικαστικής για αυτόν απόφασης.
Γιατί όπως ακριβώς ορίζεται σε αυτήν, θα πρέπει να μάθει να πληρώνει για τις ύβρεις του. Είναι δύσκολη η ζωή Παύλο για έναν υβριστή. Θα το καταλάβεις κάποια στιγμή, που θα πάει...




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου