Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Άθλιος καταστηματάρχης έκλεισε γάτα σε γυψοσανίδα για να πεθάνει! Την έσωσε ο κόσμος και οι πυροσβέστες



Επί τέσσερις μέρες παρέμεινε εγκλωβισμένο σε γυψοσανίδα ενός καταστήματος ένα γατάκι, μετά από άθλια ενέργεια καταστηματάρχη στην Θεσσαλονίκη.

 Την εγκληματική ενέργεια του καταστηματάρχη είχαν διαπιστώσει περίοικοι στην οδό Εδμόνδου Ροστάν στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το ζώο σύμφωνα με το zoosos.gr ήταν εγκλωβισμένο σε γυψοσανίδα του καταστήματος ενώ είχε ποτιστεί με πολυουρεθάνη από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και είχε χτιστεί εκεί μέσα αφήνοντας τον τα πεθάνει.

Οι φωνές όμως του ζώου οδήγησαν κατοίκους της περιοχής στο να καλέσουν την πυροσβεστική τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής που προχώρησε στον απεγκλωβισμό του και σύμφωνα με το zoosos μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα η γάτα δεν ήταν αδέσποτη και δόθηκε στον ιδιοκτήτη της που την αναζητούσε.

Αντί να απολογηθεί ο εγκληματίας καταστηματάρχης μάθαμε ότι απειλούσε κιόλας, αλλά θα τον περιποιηθεί η δικαιοσύνη!!!

Διαβάστε την μαρτυρία εκπαιδευτικού :

Eleni Karasavvidou
το Σάββατο
Οταν εγραφα αξημερωτα ειπα πως τα χα δει ολα στη ζωη μου το συμπαν το ακουσε και μου κανε κολοδακτυλο αυτο εννοουσα... Λοιπον προσωπικα, επειδη μου συμβαινουν διαφορα στις κινησεις αλληλεγγυης ανθρωπων και ζωων που επειδη προσωποποιουνται δεν τα δημοσιοποιω για λογους που δεν ειναι της παρουσης (εδω δεν δημοσιοποιω τα θετικα που με αφορουν, αυτα θα βαλω;) σκεφτομουν να το βαλω να μην το βαλω; γιατι αυτο ειναι τοσο ακραιο (αναμεσα σε τοσα αλλα) που μαλλον αξιζει των φωτων... Τ...
Δείτε περισσότερα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου