Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Άφωνοι οι Έλληνες με την χθεσινή ανευθυνότητα Τσίπρα που αμφισβήτησε τους επιστήμονες


Είμαστε συνηθισμένοι να ακούμε και να βλέπουμε τον Αλέξη Τσίπρα να ξεφτιλίζεται χωρίς να τον ενδιαφέρει. Έχουμε συνηθίσει να ακούμε και να βλέπουμε τον Αλέξη Τσίπρα να λέει συνειδητά αισχρά ψέματα, και πράγματα εκτός πραγματικότητας και να περιμένει κάποιος να τα πιστέψει. Αλλά κανένας δεν περίμενε ότι θα δούμε τον Αλέξη Τσίπρα να αμφισβητεί τους επιστήμονες και ειδικά τους λοιμοξιολόγους κάνοντας και τον γιατρό.

Η αμφισβήτηση εκ μέρους του κ. Τσίπρα των επιστημονικών δεδομένων βάσει των οποίων λαμβάνονται οι κυβερνητικές αποφάσεις για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, άφησε έκπληκτους τους πολίτες εξοργίζοντας τους με την άθλια ανευθυνότητα του Τσίπρα, προσπαθώντας να κάνει την όποια αντιπολίτευση για να νιώσει ζωντανός.

Ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς κανένα ίχνος ηθικής δεν είπε ούτε ένα ευχαριστώ στους επιστήμονες για την συμβολή τους στην πανδημία που ήταν καθοριστική γιατί προστάτευσαν τον λαό, και έφτασε στο σημείο όπως άθλια θεωρεί ο ίδιος να πει ότι οι Έλληνες «μόνοι έμειναν σπίτι». Για τέτοιο ανήθικο και επικίνδυνο άνθρωπο μιλάμε, που δεν έχει τα άντερα να πει ένα ευχαριστώ αντίθετα θέλει να περάσει με το χαμηλό IQ του ότι κανένας Τσιόρδας και κανένας Μητσοτάκης δεν έπεισε τους πολίτες να μείνουν σπίτι για να τους προστατέψει, οι πολίτες μόνοι τους έμειναν σπίτι έτσι επειδή τους ήρθε, και κατά τον Τσίπρα αυτό δεν είναι επιτυχία της κυβέρνησης.

Αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας επικίνδυνος και λίγος, πολύ λίγος ,γιατί απλά δεν διαθέτει ήθος και σοβαρότητα, αμφισβήτησε επιστήμονες, επικαλέστηκε πηγές ΣΥΡΙΖΑ τύπου Φλωρεντίας, προσπάθησε να αποδομήσει την επιτυχία της κυβέρνησης και των γιατρών αποδεικνύοντας ότι δεν πρέπει ούτε να ασχολείσαι μαζί του.

Η απάντηση του καθηγητή Λοιμωξιολογίας στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας : «Προσπαθούν κάποιοι κύκλοι να τονίσουν υπέρμετρα τις επιστημονικές αβεβαιότητες. Δεν τις ξέρουμε δηλαδή εμείς; Και να βγάλουν αντιφάσεις προς τα έξω, προς τον κόσμο. Να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου με ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα. Εμείς δεν έχουμε αγωνία; Πιστέψτε με, αντίθετα με την επιθυμία μας, είμαι πιστός σύντροφος όλων μας στην κοινή προσπάθεια. Ελπίζω πως δεν είναι στην πρόθεση όσων τα χρησιμοποιούν να λειτουργήσουν με διαλυτικό σκοπό. Να κλονίσουν την προσέγγιση και την στρατηγική μας. Δε νομίζω πως θα μπορούσα να το πω πιο καθαρά. Είμαστε συμμέτοχοι σε μια κοινή προσπάθεια για την οποία από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου