Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ξυλοδαρμοί μεταξύ επικίνδυνων λαθρομεταναστών καθημερινό φαινόμενο στην Θεσσαλονίκη



Λαθρομετανάστες επικίνδυνοι και ανεξέλεγκτοι δρουν καθημερινά στην Θεσσαλονίκη.

Αυτή την φορά η κόντρα μεταξύ λαθρομεταναστών είχε θύμα ένα 40χρονο Πακιστανό το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς έπεσε θύμα ληστείας από άλλους λαθρομετανάστες και το video του thestival.gr δείχνει πόσο επικίνδυνοι είναι οι λαθρομετανάστες.

Το επεισόδιο, που εκτυλίσσεται στη μέση του δρόμου, αναγκάζει τους οδηγούς να περιμένουν τη λήξη του για να μην γίνουν θύματα και αυτοί των κακοποιών λαθρομεταναστών.

Όταν ήρθε η αστυνομία οι κακοποιοί λαθρομετανάστες είχαν εξαφανιστεί, και οι τέσσερις προσαγωγές, δεν αποκάλυψαν κανένα δράστη.

Ο 40χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, ενώ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης και είχε αποφυλακιστεί με τον γνωστό νόμο έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ-Παρασκευόπουλου.

Το προκλητικό είναι ότι αφού είχε καταδικαστεί και είχε φυλακιστεί, μόλις αποφυλακίστηκε δεν απελάθηκε ώς επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια!!

Οι κάτοικοι της οδού Μοναστηρίου και των γύρων οδών έχουν εκφράσει επανειλημμένα την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί. Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει ενισχύσει σημαντικά τη δύναμη που επιτηρεί την περιοχή, αλλά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα αφού τα επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών συνεχίζονται καθημερινά. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου