Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη από αδίστακτη γυναίκα στην Καλλιθέα




Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Εντατική και σύμφωνα με πληροφορίες έχει χάσει το μάτι της, το μεγαλύτερο πρόβλημα της γυναίκας εντοπίζεται στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και σώματος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς στο Metropolitan όπου και μεταφέρθηκε, η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της, καθώς και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι.

Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας, για τον εντοπισμό της άγνωστης γυναίκας που είχε καλυμμένο το πρόσωπό της με μάσκα και έλουσε με το καυστικό υγρό την 34χρονη.



Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για προσωπικές διαφορές, και η επίθεση είχε καθαρά τιμωρητικό χαρακτήρα, ο δράστης ήθελε να «σημαδέψει» το θύμα για το υπόλοιπο της ζωής του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν θα αργήσει η εξιχνίαση της υπόθεσης, και περιμένουν όταν μπορέσει την κατάθεση της ίδιας της 34χρονης.

Δύο video τα οποία έχουν δει το φώς της δημοσιότητας δείχνουν την άτυχη γυναίκα πριν και μετά την επίθεση.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου