Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ο εγκληματικά ανεύθυνος Βαρουφάκης χρησιμοποιεί την βουλευτική του ιδιότητα για να κάνει διακοπές


Ο Βαρουφάκης είναι αποδεδειγμένα ένα πρόβλημα και δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στο ελληνικό κοινοβούλιο, εκτός από το να προκαλεί μαζί με τα υπόλοιπα νούμερα του θιάσου ΜέΡΑ 25.

Όποτε τοποθετείτε και μιλάει πάντα προκαλεί και τώρα δείχνει και πόσο εγκληματικά ανεύθυνος είναι.

Ο προκλητικός Γραμματέας του ΜέΡΑ25 έφτασε χθες το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου βρίσκεται η εξοχική του κατοικία., αδιαφορώντας για την καραντίνα και χωρίς κανένα αποδεικτικό ότι είναι μόνιμος κάτοικος Αίγινας.

Κατά την άφιξή του προκλητικού Βαρουφάκη οι Λιμενικοί που βρίσκονταν στον Λιμένα του νησιού και έκαναν τον σχετικό έλεγχο σε όλους τους επιβάτες του πλοίου για την μετακίνησή του ζήτησαν,  να τους επιδείξει τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνηση του, ο Βαρουφάκης προκλητικός αρνήθηκε και επικαλέστηκε την βουλευτική του ιδιότητα για να μην τον συλλάβουν, αντί να αποδείξει ότι μένει μόνιμα στο νησί!

Ένας σοβαρός πολιτικός και μάλιστα βουλευτής θα είχε μαζί του το Ε1 για να αποδείξει ότι η μετακίνηση του είναι νόμιμη, ότι η μόνιμη κατοικία του είναι η Αίγινα και πηγαινοέρχεται στην βουλή καθημερινά. Αντί αυτού προτίμησε να πει το γνωστό προκλητικό τύπου " Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, είμαι βουλευτής"

Στο λιμάνι βρισκόταν επίσης και ο Δήμαρχος της Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος απευθύνθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη για την μετακίνηση, όμως ούτε σε αυτόν έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις για το σπάσιμο της καραντίνας και δεν έδωσε καμία εξήγηση για το Ε1.

Παρόλα αυτά και πάρα πολύ σωστά η λιμενική αρχή συντάσσει δικογραφία σε βάρος του και εκεί πλέον εάν έχει ηθική θα πρέπει να αποδείξει ότι στο Ε1 γράφεται ότι είναι μόνιμος κάτοικος Αίγινας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου