Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ο Βαρουφάκης μόλις είδε τον δήμαρχο Αίγινας σε εκπομπή έφυγε για να μην ξεφτιλιστεί περισσότερο



Ως καλεσμένος στην εκπομπή "Μαζί σου" στον ΣΚΑΙ, ο Βαρουφάκης χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και ηθικής, έκανε δηλώσεις μέσω Skype για το ταξίδι του στην Αίγινα και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να πηγαίνει στο νησί για διακοπές παρά την απαγόρευση, και να αρνείται, μάλιστα, τον έλεγχο από το λιμενικό.

Και αφού άρχισε χωρίς αντιπαράθεση ένα μονόλογο λέγοντας τα γεγονότα όπως θέλει αυτός να τα πει για να μετριάσει την ξεφτίλα, μόλις είδε ότι η εκπομπή είχε καλέσει και τον δήμαρχο Αίγινας που ήταν παρών και θα έλεγε την αλήθεια και τα πραγματικά περιστατικά, έφυγε δείχνοντας το πόσο τζάμπα μάγκας είναι.

Ο δήμαρχος Αίγινας είναι αυτός που αποκάλυψε την αθλιότητα Βαρουφάκη όταν δήλωσε στο λιμενικό ότι είναι βουλευτής και έφυγε χωρίς να επιδείξει ως όφειλε για λόγους ηθικής τα δικαιολογητικά για την μετακίνηση του.

Ο πρόεδρος του θιάσου ΜεΡΑ25,αρνήθηκε να παραμείνει στην εκπομπή μόλις είδε τον δήμαρχο γιατί θα ξεφτιλιζόταν και πάλι αυτή την φορά δημοσίως και έτσι χαιρέτησε.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι έδωσαν το δικαίωμα στον ακατάλληλο τίποτα, που δεν προσφέρει κανένα καλό στην Ελλάδα, αντίθετα έχει κάνει μεγάλο κακό,  να λέει Ξέρεις Ποιος Είμαι Εγώ και να φεύγει.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου